Slavnostní premiéra druhé řady Ivety. Na červený koberec dorazí hvězdné tváře

[chooze:gallery;value:31366]

​Iveta Bartošová je na vrcholu. Její sólová alba se prodávají po tisících, vyhrává ankety popularity, má muže, kterého všichni obdivují, a plní se jí sen o duetu s Karlem Gottem. Ovšem stále postrádá to, po čem touží ze všeho nejvíc: ničím nepodmíněnou lásku, dítě a rodinu.

Herečka Anna Fialová se vrací jako Iveta Bartošová ve zlomovém období 90. let v pokračování úspěšné minisérie Iveta. Na slavnostní premiéře herečku vyzpovídá reportérka TN Live Petra Staňová, která bude ze studia v pražské Lucerně hlásit nejzajímavější okamžiky z příchodu hvězd.

[chooze:article;value:500150]

​Režie a scénáře Ivety se opět ujal režisér Michal Samir, který samozřejmě dorazí i na premiéru. "První série byla o touze po slávě. Ta druhá je o touze po lásce a uznání. A o tom, na čem doopravdy záleží," předesílá Samir. 

Chybět nebudou ani hvězdní herci a další hosté. Nenechají si ji ujít třeba Ondřej Gregor Brzobohatý, který ztvární Ladislava Štaidla, Oskar Hes, který v sérii vystupuje jako Rudolf Hrušínský nejml., Eliška Křenková jako sestra Bartošové Ivana, Miroslav Hanuš jako otec Ivety Karel Bartoš nebo také kreativní producent minisérie Matěj Podzimek, producentka a castingová režisérka Maja Hamplová a další.

Poté, co Petra Staňová na místě vyzpovídá některé z hvězd, budete moci na TN Live v přímém přenosu sledovat focení celebrit, které dorazily. 

Diváci se mohou na první díl minisérie těšit už v pátek 5. května pouze na Voyo.

Minisérie Iveta se vrací s druhou řadou. Podívejte se na trailer:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.