Horoskop na pátek 21. dubna: Novoluní v Beranu dnes varuje

Beran

Jste přirozeně a zdravě sebevědomí, což se nelíbí lidem, kterým právě tato vlastnost schází. Závist je dnes přinutí k tomu, aby se s vámi pustili do konfrontace. Budou nad vámi chtít zvítězit, ale netuší, jak je to obtížné. Své vítězství si užijte.

Býk    

I když vás to dnes bude lákat k utrácení, novoluní v Beranu varuje před přeháněním, tak vsaďte na sílu vůle a odolejte! A vy v tomto ohledu nemáte čisté svědomí, tak ho poslechněte. Pomyslete na to, jak je náročné peníze vydělat a šetření vám půjde lépe.

Blíženci          

Jste zodpovědní a někdy z toho na vás dolehne únava. Jako zrovna dnes, kdy máte za sebou celý pracovní týden a cítíte se pod psa. Vydržet do konce pracovní doby bude pro vás téměř nadlidský výkon. A soustředit se na práci je pro vás skoro utrpení.

Rak    

Od rána kolem vás bude shon a spěch. A vy jako naschvál někde založíte věc, kterou nutně potřebujete. I když budete naštvaní a ve stresu, neobviňujte se více, než je nutné. To se může stát každému. A kolegové vám navíc ztracenou věc pomohou najít.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Jste spokojení s tím, jak vám hvězdy v tomto měsíci přejí? Je to skvělý základ, ale zdaleka to není všechno a je třeba podpořit jejich vliv vlastním přičiněním. Začněte tím, že si dnes zakážete pesimistické myšlenky! Blokujete si jimi příliv štěstí.

Panna 

Máte se svým životem velké plány, ale dnes se vám bude zdát, že jsou nedosažitelné. Nepropadejte skepsi, musíte na to jít úplně jinak. Nesnažte se dosáhnout chaoticky všeho najednou. Vyberte si jeden plán a začněte jej pak naplňovat krok za krokem.

Váhy  

Určitá věc v zaměstnání se vám dnes bude jevit jako naprostý nesmysl. Než to dáte hlasitě najevo, přemýšlejte, zda si tím neuškodíte. To je totiž velmi pravděpodobné, že vám novoluní v Beranu chystá pastičky, do kterých můžete spadnout, a toto je jedna z nich.

Štír     

V určitou chvíli se vás dnes zmocní pocit, že pokud nemůžete říct nic pozitivního, je lepší mlčet. Mýlíte se, není nutné pronášet jen líbivé věci. Problémy je nutné pojmenovat. A lidem také často pomůže, když slyší pravdu, ne jenom sladké řečičky.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Vaši známí a přátelé se na vás často obracejí s prosbou, abyste jim pomohli v navrhování úprav a dekorací různých míst. Máte vytříbený vkus, smysl pro detaily a jste mimořádně kreativní bytosti. I dnes dokážete, že jste vážně líheň skvělých nápadů.

Kozoroh         

Těsně před odchodem na víkend dostanete nabídku na kvalifikovanější pozici s lepším platem. Bude ale vyžadovat také větší míru zodpovědnosti a více času. Budete tak mít o čem přemýšlet. Než se rozhodnete, zvažte všechny klady i zápory takového místa.

Vodnář          

Novoluní v Beranu se stará o to, aby se kolotoč vašich pracovních povinností v dubnu točil hodně rychle a doslova závratným tempem. Kvůli tomu jste po celém týdnu tak unaveni, že nemáte čas ani náladu dnes cokoliv doma dělat. Kutilské práce nechte na jindy.

Ryby  

I když některé věci dnes budou zpočátku vypadat slibně, nakonec se nepohnou očekávaným směrem. Například z šéfova úsměvu a jeho slov usoudíte, že je povýšení brzy na spadnutí. Nakonec se vás zeptá, zda bude váš kolega dobrým vedoucím nové pobočky. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.