Horoskop na pondělí 17. dubna: Týden začne pořádně zostra

Beran

Odvaha a smělost, které charakterizují vaše znamení, se opět ukážou. I když ráno a dopoledne budete spíše líni a ospalí, v poledne se vše zlomí. Navečer všem ukážete, že si jdete za svým a není radno vám stát v cestě. Nenecháte si nic líbit.

Býk    

V tomto měsíci plynou některé věci pohodověji než jindy. Týká se to zejména pracovních záležitostí. Maximum z toho však vytěžíte pouze tehdy, pokud se budete soustředit jen na důležité věci. Ani dnes se proto nenechte rozptylovat malichernostmi.

Blíženci          

Poklidné pondělní ladění vám plně vyhovuje. Nejste totiž po víkendu ještě připraveni na rychlý start do pracovního týdne. Příjemné a pohodové energie jsou tak pro vás jako balzám. Odpovídá to i charakteru vašeho znamení, nejste žádní akční hrdinové.

Rak    

Klepy a pomluvy bytostně nesnášíte, přitom právě s nimi se hned v pondělí ráno setkáte. Není to právě ideální start do nového týdne, a tak budete otrávení a nevrlí. Jste toho názoru, že se má každý starat jenom o sebe a neřešit problémy druhých.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Duben je pro vás báječný měsíc, hlavně co se týká pracovních záležitostí a kariérního postupu směrem vzhůru. Také pondělí přinese řadu šancí, které si nesmíte nechat ujít. Pořádně je chyťte za pačesy a ukažte, co ve vás vězí. Dejte o sobě vědět.

Panna 

Jste dnes bystří a velmi snadno si dáváte věci do souvislostí. Vaši schopnost logického myšlení proto využijte v zaměstnání i v soukromém životě. Budete schopni přijít na řešení mnoha palčivých problémů. Nic vás nezaskočí, na všechno máte odpověď.

Váhy  

Planety vám v tomto měsíci dělají život složitější, než se vám líbí. Dnes se to projeví pocitem otrávenosti z pracovních povinností a z nutnosti přijímat zodpovědnost, a to týden teprve začíná. Nedá se nic dělat, musíte umět takovým pocitům čelit.

Štír     

V pondělí přehodnotíte svůj postoj k některým záležitostem. Máte v sobě totiž spoustu otázek, na které dosud hledáte odpovědi. Dnes je nečekaně dostanete díky různým událostem či setkáním. A budou takového druhu, že náhle získáte vnitřní rovnováhu.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Po příchodu do práce vám vaše intuice neomylně sdělí, že se něco děje. Půjde o vaše schopnosti a pracovní nasazení, které jsou už delší dobu kladně hodnoceny. Už brzy se dočkáte zasloužené odměny a dnes vám nadřízený sdělí, oč přesně se bude jednat.

Kozoroh         

Bude opravdu nutné vyhýbat se všem konfliktům. Zapojte proto všechnu svou toleranci a povzneste se i nad věci, které vás jindy dokážou spolehlivě rozpálit doběla. Schopnost rozumné argumentace vás totiž dnes zrádně opustila a křikem zvítězit nelze.

Vodnář          

Dejte si dnes pozor na nesoustředěnost, jinak přinese problémy nejen v práci. Ve své roztěkanosti pak ledacos přehlédnete a máte zaděláno na malér. Tato tendence přetrvá až do večera, takže vzburcujte všechny síly a snažte se o pořádnou koncentraci.

Ryby  

Týden začne pořádně ostrým startem. Nebudete vědět, co máte udělat dříve, a celý den strávíte víceméně v poklusu. Budete se těšit, až si večer odpočinete. Dobrou zprávou je, že další dny už budou o poznání klidnější. Musíte to tedy dnes vydržet.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.