Trojnásobná vražda na Přerovsku. Mrtvý má být i pachatel

[chooze:gallery;value:31235]

Oznámení o tragédii v Olšovci přijali policisté v sobotu před 22. hodinou. Dům, kde se incident měl odehrát, se nachází v tamní části Boňkov. Ta se nachází mezi lesy kus od centra obce. Ta má zhruba 500 obyvatel. "Krajští kriminalisté aktuálně prověřují v obci na Přerovsku závažný násilný trestný čin," uvedli policisté na twitteru krátce po 23. hodině.

Policie však ubezpečila, že veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí. Podle agentury Aktu.cz oblast kriminalisté zajistili a následně tam nevpouštěli v noci nikoho, kdo tam nepatřil.

[chooze:article;value:499710]

"Případ prověřujeme jako podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Tragická událost si vyžádala čtyři lidské životy včetně života podezřelého muže," informovala policie v sobotu kolem osmé hodiny ráno.

Kriminalisté nyní zjišťují okolnosti incidentu. "Stejně tak motiv činu je předmětem šetření," doplnili policisté.

V letošním roce se jedná o druhý případ vraždy, který řeší olomoučtí kriminalisté. Loni jich evidovali 13. Mezi nimi je i tragédie z Kostelce na Hané, kde měl 29letý útočník zabít své tři příbuzné. Od Krajského soudu v Brně na začátku dubna odešel s doživotním trestem. Více se dozvíte v tomto článku na TN.cz.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.