Horoskop na sobotu 8. dubna: Nečekané setkání ovlivní vaše plány

Beran

Snažte se urovnat spor s příbuznými. Dnes budou naměkko a nebudou trvat na svém. Své blízké zaskočíte svou otevřeností. Přece jen byste se měli krotit, co vypustíte z pusy, už zpátky nikdy nevezmete. I upřímnost je totiž někdy pořádně zraňující.

Býk    

Na cizí účet rozhodně nevtipkujte. Ne že by měl objekt vašich žertů nějaké vlivné kamarády, ale spíš byste mohli přijít o svou důvěryhodnost. Prožijte velikonoční svátky v míru a pohodě. Kdy jindy byste měli nabrat síly než právě v tomto období.

Blíženci          

Bílá sobota, kdy se zvony vracejí z Říma, kam odletěly na Zelený čtvrtek, je pro vás den plný tajemství. Záleží jenom na vás, jestli budete usínat s úsměvem na rtech, nebo si budete muset naservírovat léky na nespavost. Nebojte se udělat jeden zásadní krok!

Rak    

Na Bílou sobotu končí postní doba, takže si zas můžete dopřát, co hrdlo ráčí. Přesto se nepřejídejte, mohlo by se vám to vymstít, a zkuste aklimatizační program. Jupiter v Beranu vás ostatně nabádá, abyste si vyšli na procházku bez rušivého doprovodu.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Nechte si vyprávět o tom, že o Bílé sobotě se vždycky bílilo a uklízelo. Příprava na Boží hod velikonoční musela být důkladná. V žádné domácnosti nesměl chybět prostřený stůl, velikonoční beránek a jidáše. Zkuste se tomu přiblížit, dodržujte tradice.

Panna 

Váš sklon k neústupnosti by vám mohl pokazit svátky. Navíc jde o maličkosti, které byste mohli velkoryse přehlédnout. Svého cíle každopádně dosáhnete spíše s úsměvem na rtech. Nešetřete ani milými slůvky, to vás přece také nic nestojí. Zkuste to.

Váhy  

Tento den před nedělí Zmrtvýchvstání je samozřejmě důležitý zejména pro ty, kteří věří. I vy ostatní byste se však měli zklidnit a nechat na sebe působit kouzlo okamžiku. Jste-li s někým znesvářeni, je nejlepší čas k tomu, abyste se zase usmířili.

Štír     

Setkání se starým přítelem nebo přítelkyní nečekaně ovlivní vaše plány na svátky. Zamyslíte se nad tím, jak to v životě vedete, a budete hledat cestu k nápravě. Pro dnešek pozvěte na mazanec nebo beránka své nejbližší. Bude vám s nimi velmi dobře.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Budete mít určité potíže s finanční hotovostí, pokud se dnes vydáte za nákupy. Naštěstí se to rychle vyřeší, aniž byste se dostali do trapné situace. I ve vztahu zažijete menší šok, protože blízká osoba vám vytkne nízkou intenzitu citových projevů.

Kozoroh         

Je vám jasné, že se potřebujete hnout z místa, abyste si vážili sami sebe. Děkujte Merkuru za to, že díky němu podvědomě vykročíte tím správným směrem, i když vám vaše okolí bude tvrdit, že děláte chybu. Myslete na to, že štěstí přeje připraveným.

Vodnář          

O Bílé sobotě můžete začít s pletením pomlázky nebo zdobením vajíček, abyste v pondělí byli připravení. Pozvěte k tomu širší rodinu, nutně se už potřebujete sejít a utužit vztahy. Nebojte se přitlačit na pilu, pokud chcete vyřešit letitý problém. 

Ryby  

Ani dnes nepřestanete myslet na to, jak se posunout dál v kariéře. Naštěstí potkáte člověka, který vám rád pomůže hnout se z místa. Inspiruje vás dobrým nápadem a seznámí s těmi správnými lidmi. Proto nezůstávejte večer doma, vyjděte si někam ven.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.