Princ Harry se musí rozhodnout. Riskuje úplně všechno, soudí expert

[chooze:gallery;value:31052]

Vztahy mezi Harrym s Meghan a zbytkem královské rodiny jsou snad nejnapjatější, jaké kdy byly. Ale může být ještě hůř, upozornil znalec poměrů v britských šlechtických kruzích Alexander Larman.

​Píše o tom portál Express. O budoucnosti podle Larmana rozhodne květnová korunovace krále Karla III. Kontroverzní dvojice zhruba před měsícem potvrdila, že ji Buckinghamský palác pozval. Nad tím, zda přijedou, však stále visí otazníky.

"Pokud by Harry nedorazil na korunovaci, tak by tím v podstatě řekl, že už se nikdy nechce se svou rodinou vůbec bavit," soudí Larman. Tím, že si vévoda ze Sussexu s potvrzením účasti dává na čas, situaci podle něj jenom zhoršuje.

[chooze:article;value:497162]

​Manželé jsou s královskou rodinou "ve válce" od roku 2020, kdy se ji rozhodli opustit a přestěhovali se do Spojených států amerických. Meghan pak poskytla rozsáhlý rozhovor moderátorce Oprah Winfreyové, ve které Harryho příbuzné nařkla z rasismu.

Loni šokovali dokumentem, v němž se vykreslili jako oběti královského kolosu, a na začátku letošního roku na něj Harry navázal autobiografií Náhradník. V knize mimo jiné napsal, že ho starší bratr, princ William, fyzicky napadl, připomněl The Guardian.

Harry přitom tvrdí, že se chce s králem i zbytky rodiny usmířit. "Dveře zůstanou vždycky otevřené. Teď je ale řada na nich," prohlásil nedávno.

Princ Harry se vrátil do Británie. Rovnou zamířil k soudu (3/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.