Tým pořadu Na lovu se rozšíří. Lovcem se můžete pokusit stát i vy

Už brzy může vedle pětice stávajících lovců usednout někdo další. "Hlavně to chce někoho, kdo má obrovský přehled a kdo je schopen se nám vyrovnat, aby úroveň lovců nebyla různorodá," vyjádřil se k posile lovec Jiří Martínek alias doktor Vševěd. "Myslím si, že by se ještě nějaké obory našly, které jsme neřešili. Nikdo z nás třeba neumí čínsky," dodal. 

"Já bych hlavně doufala, že mezi nás dobře zapadne, že bude sdílet naši vášeň pro kvízy, ráno, v poledne i večer," doplnila ho lovkyně Viktorie Mertová alias Belladonna. 

[chooze:article;value:495878]

​Možná, že právě vy máte bystrý mozek a skvělou paměť. Pokud tomu tak je, stačí jedna jediná věc, a to nebát se a přihlásit se. "Za zkoušku nic nedají. Já myslím, že je dobrý si v životě vyzkoušet co nejvíc věcí. Nemá smysl se bát a mít zbytečně nízký sebevědomí," povzbuzuje uchazeče Mertová. 

"Nebojte se, nekoušeme a lov nás všechny baví. Je to skutečně záležitost, která je pro nás srdeční," dodal doktor Vševěd. 

Noví lovci se můžou těšit na spoustu zážitků, adrenalinu a zábavy, kterou nabízí například nová verze pořadu Superlov. "Mně se to hrozně líbí, jak to vypadá. Dopadlo to podle mě dobře. My jsme se hrozně bavili při tom natáčení," pochvaluje si lovkyně Belladonna. 

Vědomostní show Superlov můžete sledovat každou sobotu na TV Nova od 20:20 nebo o týden dříve na Voyo. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.