Sbírka oblečení: Podpořte samoživitelky a potkejte se s herci Jedné rodiny

Rodinný seriál Jedna rodina vypráví příběhy tří rodin, jejichž osudy byly svedeny tak trochu náhodou. Společně se teď potýkají s radostmi i strastmi, které střídavá péče přináší. Jedním z nejvýraznějších témat je samoživitelství. Příběh samoživitelky Kláry (Zuzana Vejvodová) je zatížen zejména finančními problémy. A stejné potíže dnes bohužel řeší několik set tisíc rodičů v celém Česku.

[chooze:gallery;value:31030]

Proto se TV Nova rozhodla navázat spolupráci s Klubem svobodných matek. Během prvního dubnového víkendu v čase 10–18 hodin proběhne v OC Letňany charitativní sbírka Daruj oblečení správně. Tu v neděli podpoří herečky a herci oblíbeného rodinného seriálu TV Nova Jedna rodina.

[chooze:article;value:492687]

​Výtěžek sbírky půjde na podporu rodin samoživitelů v tíživé životní situaci. Sbírku zprostředkuje nezisková organizace Klub svobodných matek. V neděli mezi 14. a 16. hodinou se návštěvníci mohou setkat s herci Zuzanou Vejvodovou, Tomášem Jeřábkem, Janou Paulovou, Denisou Biskupovou, Lottim Töpferem, Sebastianem Pöthem a Oliverem Vyskočilem. Součástí akce bude i autogramiáda a tematický fotokoutek.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.