Známá zpěvačka se po letech opět objevila na veřejnosti. Byla k nepoznání

Od slavného vystoupení Susan Boyleové v britské talentové soutěži uplynulo už téměř 14 let. Od té doby dnes 61letá zpěvačka prodala miliony alb. V milionech pak může počítat také částky, které si díky nim vydělala. Na veřejnosti se ale v poslední době příliš neukazovala. Podle deníku Express byla hlavním důvodem těžká cukrovka, kvůli které musela Boyleová přísně dodržovat proticovidová opatření.

Velkým překvapením tak bylo například její vystoupení na zahajovacím ceremoniálu letních olympijských her v Tokiu před dvěma lety. Nyní se po dlouhé době na veřejnosti objevila znovu. A fanoušci ji opět málem nepoznali. Pryč totiž byla její zanedbaná a rozčepýřená vizáž z dob jejích pěveckých začátků.

Zvěčnit se nechala minulý týden v prostorách irského hotelu Knock House spolu se zástupcem tamního magazínu Senior Times Desem Duganem. A očividně to nebyla její první návštěva. "Bylo nám ctí, že jsme u nás mohli opět přivítat Susan Boyleovou. Susan je úžasná dáma a my jsme velmi rádi, že se k nám do hotelu Knock House znovu a znovu vrací," napsal hotel na facebooku.

[chooze:article;value:495946]

"Úžasná dáma s nádherným hlasem. Zaslouží si šťastný život. Nádherná fotka," okomentovala příspěvek jedna z jejích fanynek. "Je skvělé opět vidět Susan s krásným úsměvem na tváři. Ať se daří!" napsal další fanoušek.

[chooze:gallery;value:30958]

Jak připomněl deník Daily Record, Susan má k Irsku blízko i jinak. Žije tam totiž významná část její rodiny. Na smaragdovém ostrově tak má hned několik sestřenic a bratranců z matčiny strany.

Po prohře ve finále talentové show musela být Susan Boyleová převezena do nemocnice (2014):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.