Putin definitivně ztratil kontrolu nad nohama. Škubaly mu do všech stran

Jako by mu nohama projížděla elektřina. Vladimir Putin už zdravotní potíže nedokáže zastřít ani před kamerami. Škubání v dolních končetinách během jeho jednání s Alexandrem Lukašenkem se nedalo přehlédnout.

Upozornila na to skupina Visegrád 24. "Putin se setkal s Lukašenkem a úplně ztratil kontrolu nad svýma nohama. Vypadá to, že je to zlé," napsala.

Kremelské elity podle někdejšího ruského diplomata Borise Bondareva, který pro zemi přestal pracovat kvůli nesouhlasu s útokem na Ukrajinu, dobře vědí, že s Putinem "není něco v pořádku". Řekl to magazínu Newsweek.

"Myslím si, že tito lidé jsou neskutečně frustrovaní z toho, co se děje, ale nemyslím si, že jsou odhodlaní čelit této politice," prohlásil Bondarev, jenž v letech 2019 až 2022 působil na ruské ambasádě ve švýcarské Ženevě. "Jsem přesvědčen, že nejvlivnější a nejinformovanější lidé uznávají, že je něco špatně," dodal.

[chooze:article;value:496802]

Blízké okolí šéfa Kremlu pokládá Bondarev za dospělé děti. Putin si je vychoval a vždy ochraňoval, a tak se tito lidé nedokážou rozhodovat sami, natož jít proti svému "otci".

"Mohou být velice nespokojení a bát se o budoucnost, ale zároveň si myslím, že si nedokážou představit svou vlastní budoucnost bez Putina. Bez něj by byli úplně ztracení. Cítí, že bez Putina, bez jeho ochrany, bez jeho autority budou ponechaní napospas osudu," uzavřel exdiplomat.

Putin se snaží zastrašit svět, prokoukli experti jeho plán:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.