Petra Janů musela znovu zrušit koncert. Skolila ji zákeřná nemoc

Už podruhé musela Petra Janů zrušit svůj koncert v Českých Budějovicích. Zatímco vloni na podzim jej přeložila kvůli nemoci jednoho ze členů její doprovodné kapely Amsterdam, tentokrát nemoc skolila přímo zpěvačku.

"Koncert v Budějovicích je snad zakletý. Tentokrát viróza skolila mě. A to tedy pořádně! Je to nějaká urputná mrcha. Bolí mě v krku a nepřála bych vám slyšet, jak skřehotám. Je mi to moc líto, ale koncert tedy budeme muset opět přeložit," napsala zpěvačka na facebook.

[chooze:article;value:474262]

Vystoupení to přitom mělo být speciální. Podle webových stránek trojnásobné zlaté slavice mělo být součástí oslav těžko uvěřitelných 50 let v hudební branži a zároveň také jejích 70. narozenin. Nebo jak ona píše – dvakrát 35. Jako špatné znamení to ale rockerka nevnímá a udržuje si optimistický pohled na svět.  

[chooze:gallery;value:29460]

​"Doufám, že i v tomto případě bude platit ‘do třetice všeho dobrého‘ a na podzim si to spolu v Budějovicích opravdu užijeme. Držte mi palce, ať se z toho co nejdřív dostanu, mám vás ráda a těším se na vás i na dalších koncertech," vzkázala fanouškům.

První dáma českého pop rocku oslavila těžko uvěřitelné 70. narozeniny:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.