Královská rodina žije ve strachu. Harryho a Meghan už zazdili i William s Kate

Mezi Meghan a Harrym a Kate a Williamem je v posledních měsících nepropustná zeď. Bratři ani jejich manželky se spolu navzájem nebaví. Má za tím být strach, že by vévodský pár ze Sussexu mohl zákulisní informace prodávat médiím.

Stejně to cítí skoro celá královská rodina, tvrdí znalkyně vztahů uvnitř Buckinghamského paláce Louisa Robertsová. Upozornil na to list Hindustan Times.

[chooze:gallery;value:29853]

​"Všechno je na prodej a příbuzní Harryho jsou zhrozeni z představy, že by se před korunovací mohlo dostat do tisku něco, co k tomu nebylo určeno," prohlásila Robertsová.

[chooze:article;value:495688]

Karel III. na ceremoniál, který proběhne 6. května, pozval i svého problémového syna i Meghan, ti však účast dosud nepotvrdili.

"Nikdo nemůže vědět, co ti dva budou vykládat po korunovaci v Americe. Možná nic, protože William a Kate jim nic neřeknou. Ani nikdo další. Všichni se bojí, že cokoliv soukromého, po čem americké publikum baží, zneužijí, aby na tom vydělali," dodala Robertsová.

Podle dřívějších zvěstí si Harry s Meghan nadiktovali seznam požadavků, bez jejichž splnění v květnu do Londýna nepřiletí, připomněl portál Daily Record. Chtějí třeba místo na balkóně, ze kterého bude král po korunovaci mávat, nebo speciální přípitek. Jejich syn Archie má totiž ve stejný den čtvrté narozeniny.

Princ Harry se vrátil do Británie. Rovnou zamířil k soudu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.