Osudové setkání a změna života. Přiznání Dary asi Nedvěda nepotěší

"Dost často přemýšlím nad tím, jak některé zážitky, setkání změní váš život navždy. Asi víte, o čem mluvím. Někdy to může být spojení čistě náhodné. To, když se vaše pohledy setkají na ulici, ve výtahu a vy cítíte tu výjimečnost dané chvíle. Přítomnost člověka, se kterým se na určitý moment propojíte," zamyslela se Dara na sociální síti.

Pokud si to přečetl Nedvěd, určitě zpozorněl. Taková slova by vzbudila podezření v leckom, nejlepšího fotbalistu světa z roku 2003 nevyjímaje.

"Vaše energie si sednou a nejde jen o oční kontakt, ale o jakési hlubší uvědomění, uznání toho druhého a skutečnosti, že ‘vajbujete‘ podobně. Empatie, klid, absence stresu a snahy přizpůsobovat se, měnit, přemýšlet, co se hodí nebo nehodí říct. Jako kdybyste se znali roky. A když k tomu dojde, vždy si uvědomím sílu toho okamžiku," pokračovala Rolins.

[chooze:article;value:493813]

"Někdy jde o záblesk, i ten se počítá. Někdy o setkání, které navždy a zásadně změní náš život. Děje se to stále, každému z nás. Jen ne každý to vnímá jako zázrak," uzavřela.

Nedvědovi teď musí vrtat hlavou, kolik osudových setkání Dara prožila za rok a půl, kdy je jeho partnerkou. I když je možné, že měla na mysli moment, kdy se seznámila s ním.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara se chtěla tulit, Nedvěd se radši díval na fotbal (9/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.