Ve vteřině přišel o dcerku (†3). Místní o osudném dni, kdy měl Sofinku srazit táta

Tragédie se stala ve městě Hnúšťa na dvoře autoservisu. V areálu firmy bydlela mladá rodina, uvedla už dříve televize JOJ.

Tříletá Sofia si hrála venku, když se ulicí podle místních znenadání ozval zoufalý křik otce. Plakal, že zabil dítě.

Otec měl holčičku srazit autem. Záchranáři na místo tragédie přijeli téměř okamžitě. "Zraněnému děvčátku už ale pomoci nedokázali," upozornila mluvčí Operačního střediska záchranné zdravotní služby Alena Krčová.

[chooze:article;value:494590]

​​Proč si otec pobíhající Sofinky nevšiml, nyní prověřuje policie. Podle místních Sofia tátovi vběhla pod kola auta. "Otřesná tragédie. Údajně mu vběhla pod kola, asi si jí nevšiml při couvání," prozradila portálu Zoznam.sk Ivana.

Blízcí o Patrikovi mluví jako o milujícím otci, který se o své děti vždy vzorně staral. "Páťu znám. Je to skvělý člověk s velkým srdcem. Svou rodinu miloval nade vše a těžko se z toho dostane. Může se to stát komukoli. I jiným způsobem náhody. Neštěstí je strašně mnoho. I banální úmrtí se dějí. Je to velká tragédie," sdělila Evelyn, známá rodiny.

To, že byl muž vždy příkladným otcem, potvrdila také další žena. "Je nám to velmi líto, soucítím s rodinou. Ten otec je úžasný člověk, ani si neumím představit, co teď prožívá," pronesla.

Příbuzné nešťastná událost velmi zasáhla. "Rodičům tuto traumatizující událost pomáhali zvládnout odborníci z intervenčního týmu Modrý anděl," sdělila Krčová. Policie případ řeší jako usmrcení.

Tragická smrt dítěte otřásla Slovenskem i v polovině února, kdy lyžař srazil osmiletého Alexe:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.