Harry a Meghan dostali košem. Kamarádka vysvětluje, proč nechtěla být kmotrou Lilibet

Jedné z nejslavnějších amerických moderátorek Oprah Winfreyové se dostalo obrovské cti. Princ Harry a jeho manželka Meghan ji požádali, aby se stala kmotrou jejich 21měsíční dcerky Lilibet. Oprah ale odmítla.

"Nepotřebuji být kmotrou," odpověděla podle deníku Mirror moderátorka médiím. "Jsem kmotrou pořád," dodala. "Jsem sousedka, kamarádka a tak dále. Za kmotru potřebuješ někoho mladšího," vysvětlila následně.

Je prý ale nepravděpodobně, že by vysvětlení moderátorky bylo pro Harryho a Meghan tím pravým důvodem. Oprah prý přitom malou princeznu přímo miluje.

[chooze:article;value:494040]

​Jedním z kmotrů Lilibet se stal herec Tyler Perry. Pro deník Daily Mail řekl, že mu bylo ctít stát se princezniným kmotrem. O dalších jménech se spekuluje. Hovoří se zejména o Meghaniných kamarádkách Jessice Mulroneyové, Amal Clooneyové nebo Ellen DeGeneresové.

Princezna Lilibet byla pokřtěna v pátek 3. března v kalifornském Montecitu. Na slavností den pozval pár 20 až 30 hostů. Starší brácha Archie měl křtiny už v roce 2019, a to přímo na hradě Windsor.  

Definitivní konec Harryho a Meghan v Británii. Král je vystěhoval, sídlo nabídl bratrovi:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.