Definitivní konec! Shopaholicadel se rozešla s Davčou. Už na sebe hází špínu

O tom, že to skřípe mezi Shopaholicadel a Davčou, jak svého přítele vždy oslovovala, se spekulovalo už dlouho. Ostatně nasvědčovalo tomu i to, že si Adéla zřídila účet na seznamce Tinder, byť tvrdila, že ho má se souhlasem Davči a jen, aby si našla nové kamarády. Ve čtvrtek přiznala problémy také ve videu, které nahrála na YouTube.

"Cítím, že ten vztah udržuju jenom kvůli svojí práci. Kdybych nedělala na sociálních sítích, nebyla jsem youtuberka, tiktokerka, tak bych tomu klukovi dala kopačky a nikdo by to neřešil, ale jak jsem známá na sociálních sítích, tak to není tak jednoduchý," vzkázala.

Údajně se ale bála to Davčovi říct do očí, protože by ji pak citově vydíral. Navíc svého nezaměstnaného přítele nechtěla vyhodit na ulici. "Bojím se, že kdybych to tomu klukovi řekla na rovinu, že s ním nechci bejt, tak že bude dělat scény, udělá mi tady opět ostudu na baráku, jak umí," přemítala.

"Poslední dobou, jak on se chová, to už přesahuje všechny meze. Já jsem silná holka a nenechám si to prostě líbit!" vzkázala na závěr videa.

[chooze:article;value:493692]

Vyhrocený pátek

Definitivní tečka mezi snoubenci ale přišla v pátek večer. Davča se k rozchodu vyjádřil na TikToku na streamu, který uspořádaly dvě jeho kamarádky. Ty jej předtím měly doslova "zachránit z ulice" a bez nich by skončil pod mostem.

"Já jsem si s ní chtěl v klidu promluvit, dopadlo to tím stylem, že jsem přišel, pustil mě jeden hodnej soused, kterej věděl, že tam bydlím, přišel jsem ke vchodovejm dveřím od bytu a byly tam tašky. Když jsem chtěl, aby si se mnou promluvila, tak mi řekla: 'ty ču**u, vypadni, nebo zavolám policajty'. Dala mi tři trička, dvoje tepláky, jednu mikinu, noťas a myš a telefon," popsal rozchod.

Pak na své bývalé snoubence nenechal niť suchou. "Nebyla tak hodná, jak se zdá. Všechno, co jste viděli ohledně Adély, jak mě miluje, jak je na mě hodná, to není tak. Tlak a stres ze strany Adély byl hroznej. Začínal jsem mít deprese. Řídila mě, co můžu dělat. Chtěl jsem dělat ostrahu v krámě, ona chtěla, abych byl v kanclu. Měla u sebe můj telefon a pročítala mi zprávy. Byl jsem mlácenej. Když dostala rapla, když byla nas**ná, tak když jsem šel ven na cigáro, tak se za mnou rozeběhla a vlípla mi pohlavek zezadu," popisuje své zážitky.

[chooze:article;value:487389]

​Potvrdil také, že se musel ptát, když chtěl jít na záchod. "Ano, musel jsem se na všechno ptát. I jestli si můžu vzít z ledničky vodu, kterou jsem si tam dal před 10 minutami vychladit," vzpomíná. Vyjádřil se i k tomu, jak to měl u Adély s jídlem, protože youtuberka byla často obviňována, že mu nedává najíst. "Dávala mi najíst, většinou čistě mekáč, občas objednala normální jídlo," dodal.

Adélu obvinil, že jej podváděla, protože si dopisovala s jiným mužem a podle Davči s ním i flirtovala. "Dozvěděl jsem se od pár lidí, že si píšou milostný dopisy, flirtujou spolu. Podváděla mě tímto stylem a to byla poslední kapka," doplnil.

Reakce Adély

Běsnící Adéla na Davčova slova reagovala ve stories na instagramu. "Neberte Davida vážně, on tam bude ze sebe dělat chudinku, říkat, jak jsem ho strašně tejrala, jak jsem ho nepouštěla na záchod, jak jsem mu nevařila, ale reálně, on si to nezasloužil, on si nehledal práci. Tu jsem mu hledala já," tvrdila. Její účet na této sociální síti ale v sobotu v poledne již nebyl aktivní, buďto ho sama vypnula, nebo jí byl smazán.

"Že jsem ho tejrala a bila, to není pravda! On mě tejral, omezoval mě, citově mě vydíral, neměla jsem žádný soukromí, nechoval se dobře. Chce mi udělat zle, aby se mi na ulici něco stalo, abych skončila v nemocnici. Špinit holku, přijde ti to normální, Davide, když jsme si slíbili na messengeru, že se špinit nebudeme?!" rozčilovala se.

Oba také na sebe házeli špínu, kdo může za smrt morčete a zmizení králíka. Oba se obviňovali, že to byl ten druhý, kdo chtěl zakrslého králíka vypustit do přírody. Mrtvé morče pak Adéla přičítala Davidovi, že "neuměl zapnout topení". Davča to zase vysvětloval tak, že mu Adéla "zakázala sahat na ten kotel, že s tím neumí".

[chooze:article;value:486984]

Máte se na co těšit!

Adéla svým sledujícím slíbila, že v sobotu vydá video na YouTube, kde se ke všemu vyjádří. "Vydám videovyjádření, jaká je pravda o vašem milovaném Davidovi. Máte se na co těšit!" vzkázala v noci na sobotu.

Davča svůj stream zakončil ostrým vzkazem youtuberce: "Adélo, zamysli se nad sebou, než další člověk zase bude týranej. Děkuji za zničenej život a teď si ho dám do pořádku, sbohem!"

Davča v lednu požádal Shopaholicadel o ruku:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.