Neskutečná drzost. Žena se podílela na krádeži psů Lady Gagy, teď hvězdu žaluje

Před dvěma lety dvojice ozbrojených pachatelů unesla dva francouzské buldočky Lady Gagy. Ryan Fischer, který psy venčil, je bránil vlastním tělem. Pachatelé muže postřelili a nechali ho ležet v kaluži krve na chodníku.

Pomoc Ryanovi přivolali sousedé. Naštěstí přežil, zdrcená Lady Gaga se ale nechtěla smířit s tím, že by své milované pejsky už nikdy neviděla. Nabídla půl milionu dolarů každému, kdo jí psy vrátí. Když se po dvou dnech od zveřejnění nabízené odměny objevila Jennifer McBrideová s buldočky v náručí, nemohla být zpěvačka šťastnější.

Policii však netrvalo dlouho, než zjistila, že žena je spolupachatelem krádeže. S únosci se vídali roky, navíc měla chodit s otcem jednoho z nich, píše Daily Mail.

[chooze:article;value:477988]

​Zloději věřili, že Jennifer nebude nikdo podezírat. Právě proto jí psy předali, aby je odnesla na policejní stanici. Historku o nalezených zvířatech vyšetřovatelé ženě zpočátku věřili. Nakonec ale plán selhal.

V poutech skončilo pět lidí včetně Jennifer. Ta loni v prosinci vyvázla od soudu s dvouletou podmínkou, informuje Los Angeles Times. Podle jejích nejnovějších kroků je však zřejmé, že svého činu nijak zvlášť nelituje.

Podle magazínu TMZ na zpěvačku podala trestní oznámení kvůli tomu, že jí nevyplatila slibovanou odměnu. Nejenže nyní požaduje již zmiňovaných 500 tisíc dolarů, vysoudit chce 1,5 milionu dolarů za zveřejnění zavádějící odměny. Žena přitom argumentuje tím, že Lady Gaga měla peníze vyplatit "bez otázek".

V kauze padlo doposud pět obvinění. Nejpřísnější trest si zatím odnesl střelec, kterého soud poslal za mříže na 21 let. Údajně jezdil po Kalifornii a hledal francouzské buldoky, které by mohl prodat za tisíce dolarů.

Psi zpěvačky se našli na konci února 2021:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.