Pítr a Andrea v Survivoru: Na ostrově zapomenete na to, co je doma, říká Soňa

Velké sympatie, pevné spojenectví, ale i letmé doteky. Toho si všimli diváci pořadu Survivor mezi Andreou a Pítrem. Není žádným tajemstvím, že spolu v minulosti něco měli. "Pítr a Andrea k sobě měli blízko od začátku. Říkali jsme, že na nás působí jako pár," nastínila Soňa, která jako druhá vypadla z reality show.

Dvojice situaci objasnila svým soukmenovcům v kmeni Hrdinů. "Řekli, že někdy dávno pár byli, ale nevědí, jak dlouho, protože on hodně cestoval. Takže byli spolu, pak zase ne, prý se potom Pítr vrátil a najednou spolu nebyli. Pokud jsem to dobře pochopila, tehdy z toho vztahu Andrejka odešla. Třeba chtějí jenom napravit, co nedokončili, nevím," popsala Soňa.

[chooze:article;value:489963]

​Ona sama přitom dokáže pochopit, že k sobě mají blízko. "Kdybych tam měla bývalého ze vztahu, který se ukončil pěkně, tak by to pro mě byl člověk, ke kterému bych měla blízko. Důvěřovala bych mu víc než ostatním," vysvětlila Soňa, že jde v podstatě o přirozenou reakci. 

Zároveň podotkla, že Pítr by se měl mít na pozoru před Andreou. "Prožíváte tam takové emoce, že často zapomenete na to, co je doma. Pítr je citlivý a potřebuje k sobě někoho milého, navíc podle mě potřebuje dotyky, fyzickou blízkost někoho. Andrea je mladá kočka a ji nemusí zajímat, jestli má někoho doma," myslí si Soňa.

[chooze:article;value:491626]

​"Jsou mladí, mají svoje potřeby a nevíme, co tam zůstalo otevřené. Andrea to s ním umí, myslím, že ona je dobrá hráčka, hlavně co se týká mužů. Andrea je v tomhle lepší hráč a bude vědět, kam a jak Pítra potáhnout. Držím palce hlavně Pítrovi, aby to ustál. Co se týká trojúhelníku Andrea, jeho partnerka Gábi a on, tak tu zodpovědnost Pítr asi nevzal úplně dobře," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.