Putin musel kvůli nemoci rychle povolat dvojníka. Prozradily ho uši

Podle uší poznáš Putina, tvrdí expertka na rozpoznávání tváří Simone Maliková. Podle ní má ruský prezident na pravém uchu nenapodobitelnou rýhu, píše portál Mirror. Tomu pravému prý navíc uhýbají rty mírně doprava.

Na středeční oslavě výročí "speciální vojenské operace" na Ukrajině měl šéfa Kremlu zastoupit jeho hlavní dvojník. Uši má zakulacenější a v ústech mu sice cukalo, ale na opačnou stranu. 

[chooze:article;value:491391]

"Takhle vypadá Putinův dvojník, vystoupil za něj na stadionu Lužniki. Skutečný Putin promluvil v úterý, protože od publika v sále ho dělilo pouhých 50 metrů," poznamenal twitterový účet, který se ruským prezidentem dlouhodobě zabývá.

Putin nezvládl předstoupit před veřejnost dvakrát po sobě prý kvůli rakovině, se kterou má bojovat. Použití dvojníka tak dává smysl, paradoxní ovšem je, že i ten má být těžce nemocný.

[chooze:article;value:491503]

Chronické onemocnění ledvin ho počátkem února podle telegramového účtu Generál SVR, který má být napojený na vysoká patra v Kremlu, úplně vyřadilo z provozu. Teď se ale musel vzchopit a vrátit se do akce.

"Putin ho zoufale potřebuje. Je to právě dvojník, který se vzhledem ke špatnému zdravotnímu stavu prezidenta účastní více než poloviny jeho osobních setkání a veřejných událostí," tvrdí zdroj.

Ničí Putina rakovina? Při projevu se zakuckával, neudržel rovnováhu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.