Nevěsta před svatbou přistihla ženicha s matkou. Zrovna ho kojila

Profesionální svatební poradkyně a spolumoderátorka podcastu The Unfiltered Bride se v minulosti stala svědkem mnoha kuriózních situací. Tentokrát se ale podělila s posluchači o šokující zážitek jedné z vizážistek, kterou kvůli ochraně soukromí nazvala jako Jenny, upozornil britský Mirror.

Jenny v osudný den jako obvykle líčila nastávající nevěstu. Když byla s prací hotová, potřebovala její klientka na záchod. Poté, co obě ženy na toaletu vešly, staly se svědkyněmi scény, kterou z hlavy jen tak nevymažou. Nevěsta přistihla svého budoucího manžela ve velmi ožehavé situaci.

Nejednalo se sice o žádný záletnický románek, přesto byla nevěsta silně otřesena. Na záchodě ženicha kojila jeho matka.

[chooze:article;value:488536]

Odvyprávěný příběh otřásl nejen posluchači, ale i spolumoderátorkou pořadu Beth. "Promiň, co? Proč by si brala muže, který stále pije mateřské mléko?" ptala se překvapeně své kolegyně. "Nemyslím si, že to věděla předem," reagovala Georgie.

Posluchače zajímalo, jak je možné, že žena stále dokázala produkovat mléko. Koordinátorka došla k závěru, že zřejmě musela svého syna kojit pravidelně už od jeho narození, upozornil portál Daily Mail.

Georgie však upozornila, že ani šokující zjištění ke konci svatby překvapivě nevedlo. Nevěsta se přece jen rozhodla kráčet uličkou a svého vyvoleného si vzít.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.