Po matce dvou dětí se slehla zem. Britská policie zřejmě našla její tělo

Pětačtyřicetiletá Nicole Bulleyová se ztratila 27. ledna, když byla na procházce se svým psem. Kriminalisté po matce dvou dětí více než tři týdny pátrali. V neděli našli v řece tělo, píše portál CNN.

"Byli jsme povoláni k řece kvůli možnému nálezu mrtvého člověka. Naši specialisté ho ve vodě, bohužel, našli," sdělili policisté. Zda se jedná skutečně o Nicole, zatím není jasné. Vyšetřovatelé totiž tělo ještě neidentifikovali.

[chooze:article;value:487833]

O situaci však už informovali rodinu pohřešované. "Naše myšlenky jsou v této nejtěžší době s nimi. Žádáme, aby bylo respektováno jejich soukromí," vyzvali kriminalisté.

Podle vyšetřovatelů totiž půjde s největší pravděpodobností o zmizelou ženu. Tělo našli nedaleko místa, kde se dotyčná ztratila. Policisté nyní zjišťují příčinu úmrtí, uvedl portál BBC.

Po Bulleyové jako by se slehla zem. Jediné, co se policistům bezprostředně po zmizení podařilo najít, byl mobilní telefon, který zůstal ležet poblíž řeky Wire v hrabství Lancashire. Na stejném místě pak pobíhal také její pes.

Kriminalisté pracovali s verzí, že žena spadla do řeky. Rodiče pohřešované ale hovořili dokonce o únosu. Tyto obavy navíc umocnilo svědectví člověka, který v osudný den zahlédl nedaleko zaparkovanou podezřelou dodávku.

[chooze:gallery;value:30219]

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.