Horoskop na pátek 17. února: Dnešek vás přesvědčí, že zázraky se dějí

Beran

Než se stačíte rozkoukat, zapadnete do pracovního kolektivu. A vůbec nebude záležet na tom, jak dlouho jste tam nováčkem. Nebojte se být více důraznější v tom, co očekáváte od svých blízkých. Nemusíte být generál, ale konkrétní představy jsou třeba.

Býk    

Náladu vám dnes zvedne nějaká milá událost ve vašem okolí, která vám ukáže, že zázraky se ještě stále dějí. Nebojte se také více zapojit do společenského života. Nějaký pěkný ples by vám mohl udělat velmi dobře a uvidíte, co všechno se může dít.

Blíženci          

Nenecháte si příliš mluvit do života, ovšem dobrým tipem nikdy nepohrdnete. Hodně záleží na tom, co je pro vás důležité, a co naopak považujete za zbytečné obtěžování. Ukažte dnes doma větší velkorysost a hned budete s blízkými opravdu za dobře.

Rak    

Někdo vám dnes podá pomocnou ruku a vy mu za to budete opravdu vděční. Časem mu jeho laskavost oplatíte, tak si kvůli tomu nedělejte nyní starosti, dělal to z dobré vůle. Nezklamte dnes ale někoho z rodiny, kdo čeká na váš telefonát a těší se.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Zamrzí vás čísi nespravedlivá výtka a chvíli vám bude trvat, než se s ní srovnáte. Každý nemá pořád svůj den, s odpuštěním vám to půjde snadněji. Nebojte se být více studijními typy, které do sebe jako houba nasají hodně informací, je to totiž třeba.

Panna 

Dětem byste dnes měli jít příkladem, a i když se vám ráno nebude chtít vstávat, měli byste se překonat, protože pozdní příchod by vám mohl docela zavařit. Doma se pak trochu odměňte, protože stres není vůbec dobrý společník na pohodový domácí večer.

Váhy  

Zkuste se podívat po něčem, co už jste dlouho ve svém okolí nezažili a po čem se vám stýská. Pokud se nikde nekoná maškarní bál, zauvažujte o nějakém komornějším pro sebe a pro přátele. Nebo o něčem veselém, co potěší děti i vás samotné. Improvizujte.

Štír     

Slunce je dnes poslední den ve Vodnáři a přináší vám výdrž, což se projeví především na vaší práci. Odpuštění vůči někomu bude téměř nutností, protože jinak byste večer místo odměny mysleli stále na to, co jste si kdysi před nedávnem řekli.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Dobrá rada u vás dnes nenajde příliš odezvu, protože jsou věci, které chcete dělat po svém. Není na tom nic špatného, jenom je třeba všechno dobře promyslet, abyste si pak nevyčítali chybný krok. Hodila by se vám nějaká dobrá a dobře placená brigáda.

Kozoroh         

S domácími mazlíčky mějte dnes trpělivost, jelikož jinak na ně přenesete svou nervozitu. A místo toho, aby poslouchali vás, budete poslouchat vy je. Povyk by navíc neocenili sousedé. V práci si dnes naopak spíše odpočinete, bude vládnout klid a pohoda.

Vodnář          

Někdo vám dnes trochu zavaří v práci a vám bude trvat nějakou dobu, než se z oné šlamastiky dostanete. Buďte příště opatrnější a dávejte si pozor na to, co komu vlastně říkáte. Nikdy totiž nevíte, kdo se s kým zná. Doma vás potěší ratolesti.

Ryby  

Dnešek nahraje vaší nátuře. Budete si moci zafilozofovat s někým, kdo je pro vás důležitý, a vaše duše si konečně bude užívat klid a jasnou mysl. Pokud si k tomu dáte ještě něco dobrého na zub, uspokojíte i svoje chuťové pohárky, což je též třeba.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.