Zemřela dětská televizní hvězda. Austin našel smrt v zařízení pro bezdomovce

Jako dítě Austin Majors zářil zejména v seriálech, lidé si ho ale mohou pamatovat také z filmů jako Vánoční štěstí nebo Herkules. Pak ovšem přišel strmý pád. Mladík skončil až v zařízení pro bezdomovce, kde také naposledy vydechl, píše portál TMZ.

Život 27letého Austina Majorse vyhasl v noci na neděli, potvrdil soudní lékař. Pitva proběhla už v pondělí, její výsledky ale budou známé až za několik měsíců. Média už nyní za předběžnou příčinu smrti označují fentanyl, jehož měl mladík požít smrtelné množství.

[chooze:article;value:489288]

​"Austin byl milující, umělecky nadaný a laskavý člověk. Ze své herecké kariéry měl obrovskou radost a byl na ni hrdý. Byl také aktivním skautem. Po střední škole vystudoval filmovou školu, kde se věnoval režii a hudební produkci," uvedla v prohlášení truchlící rodina.

Austin Majors se v televizi objevil už ve čtyřech letech, jak upozorňuje CNN. V seriálu NYPD Blue účinkoval v sedmi sériích a jeho výkon byl tak vynikající, že si za něj odnesl domů cenu Young Artist Award. Zahrál si také v neméně úspěšných Zoufalých manželkách nebo v seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Byl také nominován za nejlepší výkon v dabingu za svou práci na Planetě pokladů. Jak se stalo, že herec skončil bez střechy nad hlavou, není jasné. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.