Zemřel herec Cody Longo známý z telenovely Tak jde čas

"Cody byl celý náš svět," uvedla jeho manželka Stephanie Longová v prohlášení, které Gittelson poskytl CNN. "Děti a já jsme zdrceni a více než zdrceni. Byl to ten nejlepší táta a nejlepší otec. Vždycky a navždy nám bude chybět a budeme tě milovat."

"Na nějaký čas si od herectví odpočinul, aby se mohl věnovat hudbě a trávit více času se svou rodinou v Nashvillu, ale pravidelně jsme byli v kontaktu a on se letos těšil, že se k herectví vrátí," dodal jeho manažer s tím, že Cody byl loajální, milující a talentovaný člověk a bude všem velmi chybět.

[chooze:article;value:477892]

Cody Longo, který také vystupoval pod jménem Cody Anthony, se narodil v Coloradu a studoval psychologii a film na Kalifornské univerzitě v Los Angeles a svou profesionální hereckou kariéru zahájil v roce 2009. Byl také zpěvákem a skladatelem a jeho písnička She Said se v roce 2014 umístila v žebříčku Billboard.

https://twitter.com/CNN/status/1624239388510105600?cxt=HHwWgMC95cjHuootAAAA

Herec se objevil v několika filmech a televizních seriálech jako byly Kriminálka Las Vegas, Kriminálka New York, Medium. V roce 2010 se také objevil v hororové komedii Piranha 3D. V roce 2011 ztvárnil v osmi epizodách postavu Nicholase Alamaina v seriálu Tak jde čas.

Podle Daily Mail bylo hercovo tělo nalezeno v posteli v ložnici jeho rezidence v texaském Austinu. Jeho manželka, která pracuje v tamním tanečním studiu o něj začala mít obavy, když jí nezvedal telefon. Zalarmovala proto policii, která jej později objevila mrtvého. Longo údajně potýkal s alkoholismem.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.