Žilková znovu v jednom kole. Popsala, jak je na tom po vážné nemoci

Kolaps a rychlý převoz do nemocnice, tím si před časem prošla Veronika Žilková. Herečka se s těžkou nemocí naštěstí statečně poprala a vrátila se ke svým pracovním povinnostem. Se svými sledujícími na sociálních sítích opět pravidelně cvičí a diváci se na ni mohou těšit v několika představeních.

"Už normálně pracuju. Hraju v brněnském Divadle Bolka Polívky, kde mám už dva roky představení S láskou, Mary. V sobotu jsem předávala Ceny filmové kritiky. Každý den zkouším v Divadle Broadway, takže už mi vůbec nic není," svěřila redakci TN.cz Veronika Žilková.

[chooze:article;value:487273]

"Byla to náhlá záležitost. Byla jsem 14 dnů nemocná, týden v nemocnici, ale už jsem úplně v pořádku," popsala jednašedesátiletá herečka těžké chvíle. Naštěstí jí pomohli lékaři z Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích, kteří jí dle jejích slov zachránili život.

"Už týden plně pracuju a zkouším divadelní hru Já, diktátor s Lukášem Pavláskem a Tomášem Matonohou. V pátek hraju s Honzou Dědkem, v sobotu hraju v Divadle Broadway Okno mé lásky, takže jsem zase ponořená v pracovním procesu," popsala známá herečka, že povinností má teď nad hlavu.

[chooze:article;value:485971]

"I když jsem prodělala náhlé onemocnění, které vyžadovalo hospitalizaci, jsem úplně v pořádku," uklidnila Veronika Žilková všechny své fanoušky, kteří se o ni obávali kvůli odmlce na sociálních sítích. Naštěstí se z problémů Žilková brzy oklepala, dobrala léky a se svými fanynkami zase pravidelně cvičí.

Veronika Žilková tajila vážnou nemoc. Strávila týden v nemocnici:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.