Podezřelý z vraždy mladé ženy prohrál jmění. Policie ho hledá od soboty

Ve Škodě Scala se Klára M. vydala minulý týden z Liberce na služební cestu. Zavražděnou ji našla policie v sobotu v pražském hotelu Grandior. Pátrání začalo ve stejný den časně ráno. Její přítel oznámil, že se mu od čtvrtečního večera neozvala.

​Místostarosta Lázní Libverda, odkud Kraus pochází, o muži téměř nic neví, i když v tamních lázních dříve pracoval. "Mají tady dům, ale o tom, že by se tady zdržoval, informace nemám. Jezdíval sem, ale to už je delší doba," uvedl místostarosta lázeňské obce Pavel Švihký.

[chooze:article;value:488563]

​O něco sdílnější byla sousedka. "Znala jsem ho od dětství. Byl to bezproblémový, ale trochu arogantní kluk. Když jsme se dali do řeči, tak vždycky pozdravil. Dostal se kvůli hazardu do dluhů. Přišel kvůli tomu o vilu v Liberci. Jestli je v tom nějaká mafie, to nevím," uvedla.  

Kraus se věnoval pokeru a jako hráče ho poznala také Adéla Fořtová, autorka Poker podcastu. "Viděla jsem ho na několika pokerových turnajích. Nijak výrazně se neprojevoval, i když úspěch zaznamenal, on rozhodně není nějaká významná pokerová postava. Ani do prostředí pokerových hráčů moc nezapadal," uvedla Fořtová. "On chodil do kasin a věnoval se tam i jiným aktivitám než pokeru," dodala.   

Policisté žádají, aby se lidé s informacemi o hledaném muži obrátili na linku 158.

Tragický konec pátrání. Terku (18) našli mrtvou v Dunaji:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.