Hanychová leží doma nemocná. Soukup vzal jejího syna na pánskou jízdu

Agáta Hanychová našla zřejmě partnera svých snů. Jaromír Soukup udělá totiž vše, co jí na očích vidí. S láskou se stará i o její děti z předešlých vztahů. Když teď Agáta onemocněla, přispěchal své lásce na pomoc a vzal si na víkend jejího syna Kryšpína.

"Když jsem s Miou nemocná, Kryšpa je na pánským víkendu s mou láskou Jaromírem Soukupem," svěřila se na instagramu Agáta Hanychová a připojila snímek nadšeného syna. Jak se zdá, ten se s novým partnerem maminky rozhodně nenudí, Jaromír Soukup ho vzal na špekové knedlíky.

[chooze:article;value:467218]

Hanychová má tak dostatek času se vyléčit, nemocná je navíc nejen ona, ale i dcera Mia. "Tak je to překvapení, já jsem asi nemocná. Není mi úplně dobře. No tak nic, hezký víkend a snad ve zdraví," sdílela influencerka v pátečním příběhu na instagramu.

Modelka s dcerou ale nijak nezahálely a společně si udělaly vlastní program plný vyrábění a tvoření. "Jsme s Miou obě dvě nemocné a jdeme vyrábět, uklízet a třídit," prozradila Agáta. "Ráno jsme vyrobily tyhle fešné čelenky. A ještě jsme z jedněch šatů vyrobily polštář s kapsami. Ať žijí nemoci," zavtipkovala modelka.

Hanychová ukázala vánoční výzdobu. Byla jako z amerického filmu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.