Paľo Habera se zotavil po operaci. Oznámil velké plány do budoucna

Obvykle přísný porotce pěvecké soutěže SuperStar se potýkal se zdravotními obtížemi. Fanouškům však ukázal, že už je naprosto v pořádku a má se svou kapelou megalomanské plány. Přestože si dal zpěvák na nějakou dobu pauzu a sdílel fotky hlavně z výletů a z romantických chvilek se svou manželkou, modelkou Danielou Peštovou, je teď rozhodnutý věnovat se zase plně práci.

"Ptáte se mě, kdy už bude turné. Bude v roce 2024. Mezitím, kdo by chtěl, může se na nás přijít podívat toto léto na pár festivalech na Slovensku," oznámil Paľo Habera na svém instagramu a připojil ke vzkazu fotografii, kde je vidět jeho velké odhodlání udělat zase pořádnou show.

[chooze:article;value:475389]

"Všechno upřesním v nejbližších týdnech," slíbil fanouškům oblíbený zpěvák. Ti byli z jeho zprávy nadšení a hned si koncert zařadili do programu na příští rok. "Hurá! Sice rok čekání, ale těším se," reagovala nadšeně pod Haberovým příspěvkem jedna ze sledujících.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

"Pokusím se v roce 2024 přijít. Žiji sice ve Francii, ale mým velkým snem je vidět vás na koncertě naživo," napsala další z fanynek. "Ach, až v roce 2024. Uteče to, ale hlavní je, abychom byli všichni zdraví. Aspoň se uvidíme na festivalech, ale turné je lepší," popřála zpěvákovi zdraví jedna z jeho posluchaček.

[chooze:gallery;value:30226]

Pavol Habera oslavil šedesátiny. Podívejte se na video (4/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.