Královská rodina truchlí. Zemřela blízká přítelkyně Alžběty II.

Blízká přítelkyně královny Alžběty II. skonala minulý týden. S matkou nynějšího krále Karla III. se lady znala od dětství. Anne Camilla Wallopová byla dcerou hraběte z Portsmouthu. Mezi přáteli však byla známá jako Micky, píše portál Express.

V roce 1944 se provdala za lorda Ruperta Nevilla, který byl pokladníkem a soukromým tajemníkem prince Philipa. S královským párem dvojice trávila dost času. Jednou se dokonce všichni vydali do Brightonu do divadla.

[chooze:article;value:478123]

Alžběta navíc ráda chodila do společnosti inkognito. A byla to právě Micky, která se snažila, aby Její Veličenstvo nikdo nepoznal. "Jednou stála frontu u pokladny, aniž bych ji poznal," citoval portál Mirror jednoho ze svědků.

Panovnice byla dokonce kmotrou nejstaršího syna manželů Nevillových. Guy Nevill však zemřel v roce 1993 ve 47 letech. Manželé měli ještě další tři děti, a to syna Christophera a dcery Angelu a Henriettu.

Lady Nevill žila bez manžela dlouhých 40 let. Lord totiž zemřel už v roce 1982 na rakovinu. Tehdy se s ním přišli naposledy rozloučit i princ Philip a nynější král Karel III. Pohřeb královniny přítelkyně se má uskutečnit příští týden. Očekává se, že dorazí také členové britské královské rodiny. 

Zemřela královna Alžběta II., na britském trůnu byla dlouhých 70 let (09/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.