Horoskop na únor: Měsíc začne i skončí dramaticky, varuje astrolog

Únor roku 2023 začíná i končí podle astrologa Richarda Stříbrného za dramatických astrologických okolností, které způsobují hlavně kvadráty Uranu. "Můžeme očekávat extrémní děje v přírodě i ve společnosti," nastínil světové dění astrolog.

Hned v neděli 5. února nastane úplněk ve znamení Lva, kdy lze podle astrologa očekávat ve světě například výbuchy sopek, zemětřesení, vlny tsunami či prudké bouře. "Vyloučit nelze ani rozsáhlé výpadky rozvodných a počítačových sítí doprovázené chaosem v dopravě," naznačil Stříbrný. 

[chooze:article;value:485352]

​Možné jsou podle něj i pokusy teroristů vnést strach do bohatých koutů světa jak "klasickými" postupy, tak "kyberterorem". "Extrémisté z různých stran budou bránit mírovému procesu ve válkách pozemských i ekonomických, rozkolísat se mohou kurzy kryptoměn," míní.

"Bohužel ani naše republika nebude hlavně v první části února v nějakém pomyslném astrologickém závětří, jelikož obávaný pán času Saturn ve Venuši vytvoří opozici. Výsledkem pak může být nevlídné klima v přírodě i ve společnosti, do velkých potíží se mohou dostat nejen sociálně slabí jedinci, ale i velké firmy," podotkl astrolog s tím, že druhá část února by mohla přinést úspěchy českých umělců a obchodníků.

Nejvýznamnější konstelace

1. 2. – Podle hvězdných konstelací hrozí silný vítr.

3.–5. 2. – Slunce vytvoří kvadraturu s Uranem, takže stoupne riziko karambolů v dopravě, ale i v mezilidských vztazích, technika se bude vymykat kontrole a leckde bude prudký vítr. Možné jsou i požáry, výbuchy a teroristické činy. V neděli večer (v 19:28) navíc přichází úplněk za dramaticky působících konstelací. A v důsledku toho u mnohých budou vítězit prudké emoce nad zdravým rozumem.

[chooze:article;value:480618]

6.–8. 2. – Merkur bude v Kozorohu v harmonické vazbě s Neptunem v Rybách a Venuší ve znamení Ryb a s Uranem ve znamení Býka, což vytváří astrologické klima vhodné pro studium duchovních nauk a pro návštěvu kulturních zařízení.

11.–12. 2. – Slunce přejde přes Uran republiky ve znamení Vodnáře a vytvoří opozici na Měsíc republiky ve znamení Lva, v důsledku toho lze předpokládat zvýšenou četnost havárií v dopravě a výpadků počítačových či rozvodných sítí.

14.–15. 2. – Příjemná hvězdná konstelace dá rozhádaným jedincům a znepřáteleným státům velkou šanci k nalezení rozumných kompromisů a k zakopání válečné sekery.

20.–24. 2. – Velmi rozporuplná hvězdná konstelace vyvolá mezi státy i mezi jednotlivci vlnu ostrých diskuzí.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.