Pivo, panáky i pogo před rakví. Pankáči se stylově rozloučili s Petrem Hoškem

V obřadní síni se sešla spousta pankáčů i dalších kolegů legendárního hudebníka. Při pohřbu mohli popíjet pivo, na uvítanou dostali panáka whisky a rozdávala se i tequila. Místo smutečního oblečení na sobě navíc měli kožené bundy a číra.

V místnosti byly také vystaveny dresy Diega Maradony, kterého Hošek miloval. V síni navíc rozprostřeli i vlajku jeho oblíbené pražské Slavie. Pod rakví viselo velké zelené srdce a věnec od jeho maminky.

Důležitou roli na pohřbu samozřejmě hrála i hudba. Když hrál hit skupiny Plexis Svět jsou báry, celá síň se rozezpívala a před rakví se i pogovalo. Přímo v místnosti vystoupila navíc mariachi kapela (mariachi je mexický hudební žánr, pozn. red.).

[chooze:article;value:485973]

Ze slavných osobností se s Hoškem přijela rozloučit například Tonya Graves, Dan Bárta, Kryštof Michal či Jan Haubert. Dorazil například i bývalý olympionik Lukáš Pollert.

Petr Hošek zemřel minulý týden v pondělí ráno po krátké nemoci. Na facebooku o tom informoval jeho kamarád a kolega Matyáš Rejthar. Zpěvák, baskytarista a textař by začátkem února oslavil teprve 56. narozeniny.

Petru Hoškovi bylo 55 let:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.