Zimní boty? I v nich můžete vypadat stylově

Vlastnosti zimních bot – ty jsou při výběru nejdůležitější!

Jako první věci si určitě všímejte kvalitního zpracování. Kousky, nad kterými má smysl uvažovat, by měly disponovat odpruženou podrážkou, která zabrání bolestivým dopadům chodidla na jakýkoliv povrch. Nezapomínejme však ani na odolnost bot. Je jedno, jestli půjdete kilometr nebo budete chodit po celý den. Kromě odolnosti musí také disponovat prodyšným svrškem. Nechcete přeci, aby vaše chodidla po vyzutí z obuvi zapáchala.

Vybíráte-li zimní boty pro ženy, dbejte na to, aby vám seděly přesně. Noha vám v nich nesmí plandat, jinak hrozí poškození kotníku. V případě, že se vám zrovna nechce do kamenné prodejny, v online nákupu se držte výhradně délky stélky u vašeho chodidla. Každý výrobce musí uvést velikostní tabulku, kde se snadno zorientujete. Pokud vše správně změříte a porovnáte, budete mít brzy doma boty snů.

Zimní boty, které letí, ale jsou teplé a hřejivé?

Ano, skutečně existují takové boty, které jsou elegantní a hřejivé současně. Dříve jsme byli svědky toho, že jste museli obětovat svůj komfort na úkor krásy (a mnohdy tomu tak stále je). Vždyť návrháři sami razí krédo – za krásu se musí trpět. Podle všeho se situace obrací k lepšímu, a tak si z aktuální nabídky můžete vybrat hřejivé boty, které jsou šik!

A z čeho že můžete vybírat? Zde záleží na vašem vkusu. Máte raději vysoké kozačky, nižší modely nebo spíše tenisky? Pak se podle toho zaměřte. Ale někdy není na škodu si pořídit dvoje zimní boty. Jedny pro běžné užívání a delší procházky a druhé do města pro parádu. Pokaždé při výběru dbejte na své zdraví, nohy vám mohou velmi snadno a rychle nastydnout. Ale následky, které s tím přijdou jsou nepříjemné a velmi bolestivé.

Jaké barvy letí neustále?

Pokud patříte mezi ty, které chtějí mít opravdu dokonalý outfit, musíte přemýšlet nad barvami, vzory, motivy, materiály a tak dále. Není jednoduché se vždy orientovat v módě. Ale rozhodně neuděláte chybu s oříškovou, krémovou nebo černou barvou – ty zaberou vždy. Boty, které stoprocentně zapadnout do vašeho šatníku, a nejen ony najdete na Footshopu!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.