Meghan našla slabinu krále Karla III. Rozhodla se mu pomstít, řekl expert

Vřava v královské rodině, kterou rozpoutali princ Harry s vévodkyní Meghan, nebere konce. Pár útoky vůči příbuzným stále stupňuje a na veřejnost dennodenně vytahuje další špínu. Podle královského životopisce Toma Bowera to není nic překvapivého, Meghan prý v ponižování lidí vyniká. Umí podle něj vycítit slabinu člověka a následně mu ublížit. 

"Meghan lidi zavrhuje kvůli jakékoliv slabosti, je to taková její specialita. Stejně jako ponížila vlastního otce, ublížila své rodině a několika přátelům, chce se pomstít i příbuzným Harryho za domnělé urážky vůči její osobě," řekl podle britského deníku Express královský autor Tom Bower. "Proto Harry trval na tom, že by se rodina měla jeho ženě omluvit," dodal.

[chooze:article;value:485548]

"Meghan je někdo, kdo se za velmi krátkou dobu vyšplhal po společenském žebříčku až nahoru. Vévodkyně totiž umí vycítit lidské slabiny na míle daleko a z krále Karla III. jeho zranitelnost přímo srší," vysvětlil podle The News Tom Bower a upozornil na to, že Meghan si vyhlídla další oběť, a to samotného vladaře. Zaměřila se na oslabení pověsti celé monarchie a společně s Harrym se od rodiny odřízli.

Sussexové jdou kvůli pomstě a zisku přes mrtvoly. Harry ve své knize urazil bratra, otce i nevlastní matku. "Pro Sussexy neexistuje žádný kompromis. Chtějí, aby před nimi celá rodina kapitulovala a omluvila se jim. Chtějí, aby princ William a samotný král uznali vlastní chyby a prohlásili, že celou dobu měli Harry a Meghan pravdu. Jenže oni ji neříkali a rozhodně jim nebylo ukřivděno," řekl pro Daily Mail Tom Bower.

Harry a Meghan chtějí omluvu od celé rodiny. Podívejte se na video:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.