Proti Harrymu se obrátila i Meghan. Princ hraje kvůli útokům na rodinu o všechno

S tím, že kontroverzní výroky nenadchnou krále Karla III., prince Williama nebo princeznu Kate, musel Harry počítat. Jenomže třaskavý obsah jeho knihy Spare (česky Náhradník) nechal na pochybách i vévodkyni Meghan.

Dosud si přitom všichni mysleli, že do útoků na královskou rodinu Harryho tlačila právě někdejší americká herečka. "Měla vážné obavy, jestli je to správný krok," řekl listu The Telegraph zdroj z okolí manželského páru.

Vlažně se ale k nápadu svého manžela nestavěla jen pro dobro Buckinghamského paláce. "Váhala, jestli se zapojit, aby ji pak neobvinili z toho, že chce Harrymu ukrást slávu, kterou to přinese," dodal zdroj s tím, že se nakonec rozhodla držet se v souvislosti s knížkou v pozadí.

[chooze:article;value:484707]

Z toho, co po jejím vydání vypuklo, prý však Meghan nadšená není, píše New York Post. Přestože je královská rodina s reakcemi zatím zdrženlivá, je jasné, že si takové chování líbit nenechá.

Harry v knize mimo jiné tvrdí, že Williama příbuzní na jeho úkor vždy protěžovali. O starším bratrovi dokonce tvrdí, že ho v Kensingtonském paláci do krve zmlátil. Údajný systém nekalých praktik, mezi něž má spadat především lhaní médiím a ke kterým prý nemá rodina problém se uchylovat, podle Harryho vymyslela zesnulá královna Alžběta II.

Princ William mě fyzicky napadl, obvinil bratra Harry:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.