Královská rodina oznámila nečekanou novinu! Brzy přivítá další přírůstek

Jedna ze dvou dcer prince Andrewa, princezna Eugenie, oznámila radostnou novinu. S manželem Jackem Brooksbankem čekají druhé miminko.

Královský pár už spolu vychovává svého prvorozeného syna Augusta, který v únoru oslaví dva roky, připomíná deník ITV. Malý August se bratříčka nebo sestřičky dočká v létě.

[chooze:article;value:485524]

Neteř krále Karla III. své těhotenství oznámila prostřednictvím prohlášení Buckinghamského paláce, které sdílel deník People. "Rodina je nadšená a August se velmi těší na to, že bude velkým bratrem," píše se v prohlášení.

​Sestřenice Harryho a Williama princezna Eugenie se s podnikatelem Jackem seznámili během lyžařského zájezdu v roce 2010 ve švýcarském Verbieru. Eugenie o několik let později řekla, že to byla "láska na první pohled". Jack s jejím tvrzením souhlasil.  

[chooze:gallery;value:30097]

​Zasnoubili se v lednu roku 2018 na dovolené v Nikaragui. Své "ano" si zamilovaný pár řekl 12. října 2018 v kapli svatého Jiří na hradě Windsor.

Princezna Eugenie má o dva roky starší sestru Beatrice. Té se společně s manželem Edoardem narodila 18. září 2021 dcera Sienna Elizabeth. Stala se dvanáctou pravnučkou zesnulé královny Alžběty II.

Princ Harry o královně choti Camille: Obětovala mě na oltář svého osobního PR:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.