Matka tří dětí opila chlapce a pak ho zneužila. Vězení se vyhne

Matka tří dětí Nicole Linesová pozvala do svého domu ve městě Ramsgate v hrabství Kent 15letého chlapce. Podle portálu Mirror mu měla namluvit, že je rozrušená a jeho přítomnost by ji uklidnila. Poté mu nabídla alkohol a konopí.

Jeho stavu následně Nicole využila a měla s ním sex. Chlapec poté Linesovou nahlásil na policii. Při výslechu uvedl, že zpočátku věřil, že je zamilovaný, poté však cítil, že jej žena vykořisťuje.

[chooze:article;value:392013]

Přestože policisté už dříve měli podezření, neměli proti Nicole žádné důkazy. Díky chlapci je však získali a ženu zatkli. Linesová se u soudu ke všemu doznala a přiznala se k dalším dvěma případům, kdy si sexuálně užívala s dětmi, ke své zálibě v neslušných fotkách dětí a k držení drog. Přestože byla uznána vinnou, vězení se vyhne.

Dostala totiž dva roky podmíněně. Pokud se nedopustí žádných dalších trestných činů a splní vše, co jí uložil soud, do vězení nemusí. Žalobce během procesu argumentoval tím, že duševní strav chlapce výrazně ovlivnil jejich intimní vztah. "Vztah byl velmi emocionální a nestabilní. Chlapec měl sebevražedné myšlenky," uvedl prokurátor Jai Patel.

Podle soudce Ruberta Lowa se Linesová dopustila závažných sexuálních deliktů, píše portál The Sun. Zároveň byl však přesvědčený, že pro ženu šlo o jednorázový případ. "Z toho, co jsem viděl a četl, je jasné, že jste působili zamilovaně a vztahu si oba cenili. Zároveň s ním jeho matka souhlasila," řekl. Linesová po zatčení vyšetřovatelům řekla, že ji chlapec přitahoval a věděla, že to, co dělá, je špatné. Mladík k ní však stále chodil.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.