Natálie Grossová otevřeně o vztahu s Kajumim: Táta by ho schválil

Hvězdný pár Natálie Grossová a Adam Kajumi. Tak se už několik měsíců o dvojici, která se od sebe téměř na krok nehne, říká. Jenže dvojice v úterním pořadu TALK! odhalila, že ve skutečnosti spolu nechodí. "Trávíme spolu veškerý čas, ale takhle oficiálně pár nejsme," řekli.

Blízko k sobě ale rozhodně mají, dělají společné projekty a vydali i zamilovanou písničku. "Adam je moje nejbližší osoba, nejlepší kamarád momentálně. Ale pár teda zatím nejsme. Člověk nikdy neví, ale zatím je to takhle," nastínila Grossová. Lásku nevylučuje do budoucna ani Kajumi. 

[chooze:article;value:482653]

​Zpěvačka a herečka ale momentálně žádný vztah nehledá. Přiznala, že po posledním vztahu má nalomenou důvěru k mužům. "Rozešla jsem se s přítelem, nebyl to úplně příjemný rozchod, takže teď nechci jít do vážného vztahu," doplnila. 

Kdežto Kajumi je prý nezadaný už přes tři roky. "Měl jsem opravdu divoké rozchody, takže teď jsem dlouho single a jsem hodně opatrný. Nechci nikomu naletět, kdo za to nestojí," zmínil. Natálie pak dodala, že by byla škoda jejich hezké přátelství zkazit vztahem. 

[chooze:article;value:483664]

​Dvojice se nejvíc sblížila právě po nepříjemném rozchodu Grossové. Kajumi jí byl prý velkou oporou. "Trávili jsme spolu nejvíc času, bral mě na výlety, zlepšoval mi náladu. Tohle asi dělá pravý kamarád, že v nesnázi pomůže," míní Grossová. 

Adama v rodině Grossových přivítali pozitivně. Podle Natálie ho má ráda i její máma Šárka a sestra Denisa. Podle ní by si Adam rozuměl i s jejím zesnulým tatínkem Stanislavem Grossem. "Adam má hodně vědomostí, zajímá se o stejné věci jako můj táta a myslím, že by si sedli," uzavřela Grossová.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.