Kráska čelí vlně kritiky. Proč jsi ve fitku takhle oblečená, soudí ji lidé

Rosa Esparzová sdílí na TikToku, jak tvrdě pracuje na své vysněné postavě. Od ostatních fitness influencerek se však liší, pozornost totiž kromě jejího vydřeného těla přitahují hlavně outfity, které si na cvičení v posilovně obléká.

Místo ve sportovních legínách a tílkách posiluje Rosa v sexy kombinézách s leopardím vzorem, v upnutých a barevných podprsenkách nebo vyzývavých kalhotách z různých materiálů. Párkrát se v tělocvičně objevila i v podpatkách a večerních šatech. Pozornost upoutávají i její účesy a velká vrstva malovátek.

[chooze:article;value:482653]

"Jsem přesvědčená, že tělocvična je jediné místo, kde se cítím hezky a roztomile," odůvodnila influencerka svůj styl podle deníku New York Post. Rosa Esparzová ráda tvrdí, že ji její upravený vzhled motivuje k lepším sportovním výkonům. 

Na TikToku se na ni ale kvůli oblečení snesla vlna kritiky. "Proč chodíš do fitka skoro nahá," rýpnul si do influencerky jeden z nich. "Abych ukázala mužům, co nemůžou mít. Ne, abych upoutávala jejich pozornost," reagovala vtipně Rosa Esparzová.

@rosafit Sometimes its hard to just accept it but its not you’re just growing ??? !! This is definitely a LOVE/HATE thing ??? #growth#keeppushing #gymforlife #transformation #gymtok#fittok #fypシ #fypシ゚viral ♬ оригинальный звук - speed songs

Díky svému odvážnému přístupu si získala mnoho fanoušků, kteří ji podporují. "Vypadejte krásně, dělejte dobré věci a ciťte se dobře," napsal tiktokerce jeden ze sledujících. "Noste cokoliv, v čem se cítíte příjemně," přidal se další.

Hanka z Love Islandu přemýšlí o svatbě. Chtěla by alespoň troje šaty:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.