Meghan nepustili za umírající královnou. Harry se o tom pohádal s Karlem

Nová autobiografie prince Harryho nazvaná Spare (česky Náhradník), která vychází ve středu, je plná šokujících odhalení. Útočí i na krále Karla, vykresluje ho jako naprosto bezcitného a neempatického.

Upozornil na to magazín ELLE. Konflikt mezi Harrym a jeho otcem se měl odehrát začátkem září 2022, v posledních dnech života královny Alžběty. Princ se jel s babičkou rozloučit a chtěl s sebou vzít i manželku. Karel ale Meghan ke smrtelné posteli vladařky pustit odmítl.

Prý k tomu měl svoje důvody, nelíbilo se mu předešlé chování vévodkyně ze Sussexu, které podle Daily Mailu označil za "nesmyslné a neuctivé". 

[chooze:article;value:482856]

"O mojí ženě už takhle nikdy mluvit nebudeš!" měl na něj zakřičet Harry. Karel se mu údajně omluvil, jenže Meghan na zámek Balmoral, kde Alžběta dožila, stejně jet nemohla. Dvojice tehdy skutečně plánovala odcestovat tam společně, ale pár hodin po oznámení přišla zpráva, že Harry babičku navštíví sám.

"Karel řekl Harrymu, že není správné ani vhodné, aby se Meghan promenádovala po Balmoralu v tak těžké a smutné době. Zdůraznil, že tam nejede ani Kate a že by tam měli být skutečně jen nejbližší příbuzní," tvrdí zdroj z okolí královské rodiny.

Harry je však podle zasvěcenců pod takovým vlivem své ženy, že otcovo vysvětlení vůbec nepochopil a ani se o to nepokusil.

Princ William mě fyzicky napadl, obvinil bratra Harry:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.