Opilý muž v letadle pomočil stařenku. Personál ji nutil zůstat sedět

Dopravce Air India už si 70letá žena na tak dlouhý let nejspíš znovu nevybere. Cestou z New Yorku do indického Dillí k ní přišel opilý spolupasažér a pomočil ji i její sedadlo. Incident se odehrál 26. listopadu, informoval portál PolsatNews.

"Krátce po tom, co se servíroval oběd, zhasla světla a já se chystala ke spánku. Jiný cestující v absolutně podroušeném stavu přišel k mému místu, rozepnul si kalhoty, ulevil si a potom se dál odhaloval. Odešel, až když ho zpacifikoval další muž," popsala znechucená oběť opilce.

Močí měla nasáklé oblečení, boty i tašku. Jak upozornil list India Today, žena přivolala letušky a žádala je o pomoc. Dostala sice čisté oblečení, sedět ji ale poslaly na mokré sedadlo. Když protestovala, na hodinu dostala místo pro posádku, pak ale musela zpátky.

[chooze:article;value:481867]

Na původním místě našla nasáklé a páchnoucí prostěradlo. "Letušky to jen postříkaly dezinfekcí," nechápe dodnes pasažérka, která na znečištěném sedadle proti své vůli strávila přes dvě hodiny.

Obrátila se na indické Generální ředitelství pro civilní letectví, které už vyzvalo leteckou společnost, aby chování posádky vysvětlila. "Zakročíme proti těm, kteří se dopustili nedbalosti," uvedla instituce.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.