Raper Rytmus se bál o život. Myslel si, že umírá a loučil se s rodinou

Zadávání příznaků nemocí do internetových vyhledávačů často akorát lidi zbytečně vystraší. Sám se o tom přesvědčil i slovenský raper Rytmus. "Na začátku listopadu mě začala bolet noha," řekl Vrbovský v internetovém pořadu Level Lama, který vytváří slovenský moderátor přezdívaný Sajfa.

Rytmus se prý často hrbí a shrbeně i chodí. S přibývajícím věkem ho tak v tomto chladném období trápí svaly okolo krku, které často ztuhnou. "Neprokrvuje se mi část hlavy a mám takové půlvteřinové závratě," dodal Rytmus. K tomu se navíc přidala slabá chřipka. Rozhodl se tak zeptat internetu, co za nemoc by ho mohlo trápit.

"Já jsem si vygooglil, že to jsou příznaky rakoviny. Tak jsem se vyděsil, že jsem normálně umíral a nikomu jsem o tom neřekl," uvedl. Jeho stav se stresem z "diagnózy" začal zhoršovat. K již existujícím příznakům se tak přidala malátnost a průjem. "Normálně jsem si vyvolal dvoutýdenní průjem," postěžoval si zpěvák.

[chooze:article;value:477850]

Neustálé chození na toaletu Rytmuse vysílilo ještě víc. "Já jsem si už vytvořil diagnózu, že umírám, že mám prostě rakovinu," prozradil. Nechal si tak udělat testy, jestli rakovinou opravdu netrpí. "Jsem úplně v pohodě," ubezpečil fanoušky.

Až do té doby přitom nic neřekl své rodině. "Pro mě byly nejdůležitější výsledky," pokračoval. Celou dobu se s nimi přitom loučil. "Spali vedle mě, tak jsem se na ně díval a říkal jsem si 'Kdybyste jenom věděli'. Už jsem se s nimi loučil," přidal.

Nejlepším momentem podle Rytmuse bylo, když mu doktor zavolal dobré zprávy. "Přišel jsem za ženou, klekl jsem si a omluvil jsem se za všechno špatné, co jsem kdy udělal," uzavřel raper.

Kontrafakt míří do O2 areny. Jak bude vypadat jejich koncert, prozradil sám Rytmus:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.