Hvězdná společnost. Proč Meghan a Harry patří k největším narcistům světa

Princ Harry a vévodkyně Meghan si pravděpodobně užívají pozornosti médií, jíž se jim v poslední době dostává přehršel. Nejspíš však nečekali, že se objeví v exkluzivní společnosti mezi největšími narcisty světa. Kromě královského páru mezi ně podle webu Politico patří i miliardář Elon Musk, bývalý americký prezident Donald Trump či kontroverzní hudebník Kanye West.

Podle profesora politologie na americké Ripon College Johna P. Hardena existuje speciální druh narcisů, které nazývá grandiózními narcisty či charismatickými požírači pozornosti. "Dělají vše pro to, aby ochránili a obhájili své ego. Snaží se být jedineční a razantně se propagují," prohlásil Harden. 

[chooze:article;value:480844]

Do této kategorie tak prý spadají právě vévoda a vévodkyně ze Sussexu. Těm se podařilo vydělat na tom, že opustili královskou rodinu a začali vytvářet vlastní díla s ní spojená. Jedním z nich je například dokument o slavném páru od streamovací platformy Netflix. Za ten si dvojice přišla na sto milionů dolarů (téměř 2,3 miliardy korun). V něm často naráží například na to, čím si musela Meghan procházet, když byl pár součástí britské královské rodiny.

Kromě označení za jedny z největších narcisů světa byl kontroverzní pár zmíněn i v dalším nepříznivém kontextu. Byli totiž zařazení mezi nejznámější "protekční děti". Podle deníku Daily Mail se jedná o hvězdy, které těží z pomoci od svých rodičů. Harry je mezi zmíněnými kvůli královské rodině a herečka proto, že se prý dostala do branže díky svému otci. Ten totiž pracoval jako hollywoodský osvětlovač.

Harry s Meghan dorazí na korunovaci. Chtějí ale omluvu od královské rodiny (12/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.