Horoskop na pátek 23. prosince: Zbytečně se nestresujte

Beran

Nesmírně se vám uleví, až si dnes popřejete s kolegy příjemné svátky a vyrazíte domů. Na druhou stranu budete už cestou tam přemýšlet, zda jste na něco nezapomněli a udělali všechny úkoly. Teď už to nespravíte, pusťte to z hlavy a těšte se na Vánoce.

Býk    

Zítra jsou Vánoce a vy dnes budete mít dojem, že nic nestíháte. Než propadnete panice, podívejte se, co můžete ze seznamu úkolů vyškrtnout. Ne všechno musíte bezpodmínečně udělat. Svátky jsou přece o pohodě a ne jenom o skvěle nablýskaném domově.

Blíženci          

Není vyloučeno, že před odchodem domů z práce se ještě vyskytne nutnost honem něco dořešit. S vypětím sil to zvládnete. Nenoste si však rozhodně stres z práce domů. Naopak zde na sebe nechte působit kouzlo Vánoc a těšte se na ně společně s blízkými.

Rak    

Hned v dopoledních hodinách to zavání nečekanou pozvánkou na zábavný večírek, nicméně novoluní v Kozorohu způsobuje, že jste nerozhodní. Tato měsíční fáze se snaží vyvolávat ve vás tenzi, proč ji tedy dovolovat hlavní slovo? Buďte pro jednou sví.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Od poledne vás podpoří dnešní Novoluní ve znamení Kozoroha, takže konverzujte, pište a tvořte nové cíle, vyplatí se vám to. Za to vrtkavá Venuše se od odpoledních hodin tak trochu více mračí a má na svědomí to, že vám spousta věcí nejde pod nos.

Panna 

Je možné, že vám ještě na poslední chvíli přidělí v práci nadřízení nový úkol, který na vás bude čekat hned po vánoční dovolené. I když se o vás budou zřejmě pokoušet mdloby, nebojte se. Tato výzva vám dá možnost prokázat své schopnosti a zazářit.

Váhy  

Současné období se hlásí se svými poněkud protichůdnými vlivy, takže tento předvánoční den nelze hodnotit jako přímo excelující, ale ani jako krizový. Plusem pro vaši citlivou dušičku je od 11 hodin novoluní ve znamení Kozoroha, které situaci trochu zklidní.

Štír     

Před odchodem na vánoční volno se poněkud nespokojeně ohlédnete zpět. Toužíte po uznání a úspěchu a pracovní věci nejsou takové, jak byste si přáli. Neodcházejte na svátky frustrovaní, nový rok vám přinese spoustu nových příležitostí. Myslete na to.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Vaše upřímnost a pravdomluvnost jsou dobré vlastnosti, ale musíte s nimi umět zacházet. I medicína se musí správně dávkovat, aby neublížila. Dnes zřejmě opět nastane chvíle, kdy vaše přímost někoho hodně zaskočí nebo urazí. Buďte více diplomatičtí.

Kozoroh         

Dnes byste si zasloužili pořádně odpočívat. Pokud ještě nemáte dovolenou, zamiřte z práce rovnou domů a dejte se před vánočními svátky do pořádku. Dopřejte si relax, třeba v podobě horké koupele a přemýšlejte, co je pro vás v životě nejdůležitější.

Vodnář          

Vánoce jsou svátky plné emocí. Jak se blíží, mohou na vás doléhat události, které se sice odehrály hodně dávno, ale stále na ně musíte myslet. A může jít o věci dobré i špatné. Dobrou obranou před těmi špatnými je myslet na to, co se děje právě nyní.

Ryby  

Na konci týdne budete cítit únavu, rozmrzelost a pocit, že je vaše tělo rozlámané. Nedivte se, máte za sebou náročný týden a i dnešní novoluní v Kozorohu není právě nejjednodušší. Teď už máte před sebou Vánoce a budete si konečně moci odpočinout.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.