Horoskop na čtvrtek 22. prosince: Všechno má své hranice

Beran

Pokud se dnes budete rozhlížet kolem sebe, může se vám zdát, že se lidé chovají podivně. Začnete uvažovat, zda si zaslouží vaši důvěru. Ale podívejte se i na sebe. Nemůžete v očích jiných také vypadat divně? Všichni jste jen předvánočně přetažení.

Býk    

Jste neustále plní starostlivé péče o blaho svých blízkých. Všechno ale má své hranice. Žijete hlavně jejich životy, musíte žít ale především ten svůj vlastní. Dnes nechte někoho z rodiny, ať si sám vyřeší svůj problém. Nestojí o vaši intervenci.

Blíženci          

Čtvrtek s sebou přináší tendence řešit vše velmi radikálně. Není to však pokaždé ta nejlepší volba. Měli byste projevit více tolerance a zkusit se na věci podívat mírnější optikou. A do nového roku si dát předsevzetí, že to budete dělat pravidelně.

Rak    

Zajděte si dnes do kadeřnictví, na kosmetiku anebo třeba na masáž. Štědrého dne se nemusíte dočkat totálně vyčerpaní a utahaní. Dopřejte si pauzu, načerpejte síly a s nově získaným elánem se vrhněte do všech úkolů, které vás ještě do Vánoc čekají.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Pokud máte nějaké peníze navíc, je ideální čas věnovat je na dobročinné účely. Každý nemá to štěstí, aby mohl oslavit Vánoce stejně jako většina lidí. Můžete se dnes podívat, kam byste chtěli svou pomoc směřovat, a můžete se u toho spojit s přáteli.

Panna 

Dnešní den vás možná postaví do situace, kdy pochopíte, že některých věcí přímou cestou nedosáhnete. V takovém případě bude nejlepší, abyste se podívali, jak k nim lze dojít chytrými oklikami. Pokud dobře promyslíte plán, úspěch vás jistě nemine.

Váhy  

Určité události dnešního dne vás mohou přinutit přehodnotit plány na příští rok. Možná se budete muset něčeho vzdát, něčím novým však budete obohaceni. Je to jako na procházce. Delší cesta vás může vést přes krásná zákoutí, která byste jinak minuli.

Štír     

Dnes pro vás nic nebude tak těžké a se vším si poradíte. Nebo se o to aspoň pokusíte. Důležité je, abyste si dali pozor na přílišnou sebedůvěru. Některé vaše pokusy by se mohly setkat s neúspěchem, tak dobře zvažte své možnosti a schopnosti.

NOVINKA - VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Možná dnes budete trochu zklamaní. Pochopíte, že v určitém bodě nestačíte své konkurenci, ať se to týká lásky, práce, nebo třeba studia. Každý má své limity, jinde by tyto hvězdy možná nestačily vám. Hlavně si nepěstujte sebelítost. To je plevel.

Kozoroh         

Do vašeho života dnes může neočekávaně vstoupit někdo nový a dost důležitý. Může to být vaše nová láska, nový kolega či soused. Podle všeho však významně ovlivní váš život. Může být vaším rádcem v důležitých otázkách nebo vás posunout dobrým směrem.

Vodnář          

Dnes ráno a ještě během dopoledne se můžete cítit poněkud ospale. Poledne bude milníkem a odpoledne už budete mít zpátky svou smělost a elán. Jako vždy si dokážete obhájit své zájmy a ubránit se proti něčí manipulaci. To je dobře, nesmíte se dát.

Ryby  

Blížící se Vánoce vnášejí pořádnou dávku nervozity mezi lidi okolo vás. Dnes se tím necháte zřejmě strhnout také vy, ačkoliv jindy jste pověstní svým klidem. Dobré je, že si z toho šílení dokážete dělat legraci. A vlastně tedy také sami ze sebe.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.