Zlodějka chtěla vykrást byt slavného herce. Šla po vánočních dárcích

Policie v americkém New Yorku zadržela 30letou ženu, kterou podezřívá z vloupání. Dopadli ji při činu, když podle policie pronikla do luxusního bytu na Manhattanu. Dovnitř se měla dostat po požárním schodišti.

Jakmile byla v bytě, měla se hned vrhnout k vánočnímu stromku, pod kterým měl majitel bytu nachystané dárky, píše portál New York Post. Policisté ženu sledovali ještě předtím, než do bytu vlezla. Mohli tak zasáhnout dříve, než stačila cokoliv odnést.

Žena si přitom ke krádeži vybrala prominentní oběť. Byt, do kterého se měla vloupat, totiž nepatří nikomu jinému než slavnému Robertu De Nirovi. Oscarový herec byl v době vloupání v bytě společně se svou dcerou. Ani jednomu z nich se nic nestalo.

[chooze:article;value:474650]

Přítomnost herecké hvězdy v bytě byla překvapením nejen pro ženu, která netušila, kam se vlastně vloupala, ale i pro policisty, kteří ji do bytu následovali. Překvapený byl i De Niro, kterého rachot ve spodním patře bytu probudil, uvedl portál ABC News.

Žena, kterou policisté z bytu slavného herce vyvedli, má být známou recidivistkou. V trestním rejstříku měla už 26 zadržení, z toho 16 kvůli podezřením z vloupání. Podle policie byla jen mezi 25. listopadem a 8. prosincem zadržená sedmkrát.

Robert De Niro je známý především pro své filmové role kriminálníků a drsňáků. Za roli Vita Corleoneho ve filmu Kmotr II získal Oscara. Zazářil také ve filmech jako Taxikář, Hvězdný prach nebo ve filmové sérii Fotr je lotr.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.