Fotbalová prsa rozhádala Piráty. Přišla řeč i na pánské přirození

Finále fotbalového mistrovství světa mezi Argentinou a Francií sledovaly miliony fanoušků po celém světě. Byl mezi nimi i bývalý pirátský poslanec Mikuláš Ferjenčík, který zápas glosoval na sociální síti. 

"Argentina vs. Csaplár. O prsa korejské ženy." To napsal po zápase mistrovství světa v Kataru na twitter Ferjenčík a sám zřejmě netušil, co komentářem způsobí. Senátorka Šípová, která zápas zřejmě neviděla, se totiž nejprve zeptala, co to znamená. Následně Ferjenčíkovi napsala, že korejské ženy s tímto zápasem neměly nic společného.

[chooze:article;value:480037]

​Exposlanec se jí snažil vysvětlit, že jde o běžnou fotbalovou metaforu, která značí těsný výsledek. "No tak příště použij jinou metaforu, jistě není jen jedna," odpověděla senátorka, která do horní komory Parlamentu kandidovala za Piráty.

V tu chvíli už se ale do Šípové na twitteru pustili další uživatelé, kteří nechápali, co jí vadí. Jeden z uživatelů se jí zeptal, zda by bylo lepší napsat o "argentinská prsa". "Nebo o moje prsa. Ani jedna s fotbalem nesouvisí. Také nekomentuji sport srovnáním s formátem penisů," napsala rázně Šípová.

Fotbalové mistrovství po napínavém konci nakonec vyhrála Argentina. Lionel Messi se tak konečně dočkal a ve svých 35 letech slaví titul z fotbalového mistrovství světa. Jeho Argentina ve finále porazila Francii 4:3 po penaltách.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.