Víkendová Snídaně potěší fanoušky románů i hudby a přinese vánoční náladu

Moderátorská dvojice Dana Morávková a Jan Čenský vyzpovídá v sobotní Víkendové Snídani úspěšného romanopisce a autora bestsellerů Michala Viewegha a také bývalého komorníka a přítele zpěváka Freddieho Mercuryho Petera Freestona.

Dopoledne svým zpěvem projasní také Bára Basiková a dorazí i herec Lukáš Hejlík, kterého můžete znát například z nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě. Hostem Víkendové Snídaně bude též fotograf Tomáš Třeštík a samozřejmě nebude chybět ani Koření či Volejte Novu a těšit se můžete i na zajímavé tipy na akce.

Na svátky vás pak pomalu připraví kuchařka Besky. Ta si pro vás tentokrát připravila sváteční kuře s nádivkou, kterým jistě ohromíte jakoukoliv návštěvu, která k vám ve vánočním čase zavítá.

[chooze:article;value:479196]

Nedělní program

Nedělní Víkendová Snídaně vám pak pomůže svátečně se naladit a nachystat vše potřebné na Štědrý den. Za zpěvu koled v podání Kühnova dětského sboru si představíme zajímavé a snadné způsoby, jak zabalit dárky a s Besky si můžete upéct vánoční cukroví.

Do studia přijdou také herec Josef Carda a herečka a malířka Iva Hüttnerová. Nebudou chybět ani tipy na akce, Koření a sportovní rubrika. Snídani si můžete pustit oba víkendové dny na TV Nova vždy pět minut před osmou hodinou.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.