Nejpodlejší útok od Harryho a Meghan. Dělali by to prý lépe než Karel i William

Melodrama prince Harryho a Meghan Markle dosáhlo vrcholu. Není až tak překvapující, že se kontroverzní duo ostře obulo do prince Williama a princezny Kate. Tentokrát ale přestřelili a pustili se i do současného britského krále.

A slovy rozhodně nešetřili. Pořádně pomluvili to, jak král Karel III. a princ William plní své královské povinnosti, píše deník Mirror. Harry a Meghan řekli, že jsou v plnění těchto povinností lepší než ostatní členové královské rodiny. Pár se ale v roce 2020 svých královských povinností vzdal a odstěhoval se do USA.

I tomu ale měla předcházet řada nešťastných událostí. William údajně nechal svého bratra "vyděšeného" poté, co na něj měl křičet během rodinného setkání, kde se zabývali právě odchodem Harryho a Meghan do USA. William se do Harryho ostře pustil přímo před bývalou britskou panovnicí Alžbětou II. a současným králem Karlem III.

[chooze:article;value:479367]

Tím ale kontroverzní dvojice své vyprávění neskončila. Krále Karla III. a Williama s Kate osočila také ze žárlivosti. Údajně měli žárlit na jejich popularitu a nenávidět je za to, že "kradou světlo reflektorů". Meghan také uvedla, že členové královské rodiny se jí zpočátku vysmívali, protože byla jiná. Pak ale přišla žárlivost na její popularitu.

Vévoda ze Sussexu následně přirovnal Meghan ke své zesnulé matce Dianě. Tvrdil, že princezna Diana byla z královské rodiny vyhnána ze stejného důvodu jako Meghan. A to údajně proto, že zastínila ty, kteří se "pro to narodili".

Nejde přitom o první kontroverzní nařčení královské rodiny, které zaznělo z úst Harryho a Meghan. Jak upozornil deník Daily Mail, někteří kritici o dokumentární sérii hovoří jako o "lstivém a zákeřném útoku". Podle dalších je dobře, že nedávno zesnulá královna Alžběta II. už jejich "hanebná a zákeřná" slova nemůže slyšet.

Princ Harry opět způsobil rozruch. Vydá knihu, kde si rozhodně nebere servítky:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.