Blíží se zásadní zvrat v královské rodině. Karel řekne pravdu o Harrym a Meghan

Od té doby, co Harry a Meghan odešli z čela královské rodiny, jejich vztahy s příbuznými ochladly. Pomyslnou hranici však princ Harry překročil nařčením, že celá rodina vždy lhala kvůli ochraně prince Williama. Přestože zaútočil na samotného dědice trůnu, král Karel III. se svého staršího syna nezastal a Harryho slova zůstala bez oficiální odpovědi.

Královská odbornice Jennie Bondová si však myslí, že k veřejné kritice syna by Karla III. donutila jedna věc.

Jeho největší slabinou je podle ní pouze choť Camilla, kterou miluje celý život. Harryho nevlastní matka proto zatím uniká jakýmkoli pomluvám ze strany nezdárného páru a nikdy nečelila jejich zášti. Panovník by totiž útok na svou manželku nepřekousl. "Jestli mám popsat, jak se královská rodina cítí před vydáním dalších tří epizod dokumentu prince Harryho a Meghan, použiji pár slov. Je to zoufalství, zděšení a zklamání," okomentovala Bondová pro deník OK!.

[chooze:article;value:476631]

"Karel III. musí být velmi rozrušený z toho, co se děje. Je však velmi nepravděpodobné, že by se Harrymu jakkoliv postavil, pokud by neurazil přímo Camillu," popsala podle portálu Mirror Jennie Bondová. "Král si je jinak dobře vědom toho, že pokud by jakkoliv na synovy urážky reagoval, jen by to celé podpořil," dodala expertka.

"Nejlepší způsob obrany je v tuto chvíli mlčení. Britský král pravděpodobně věří, že nejelegantnější a nejdůstojnější cestou, jak vše zvládnout, je udržet vše v soukromí," popsala přístup zklamaného krále Jennie Bondová. Svému synovi zatím nic veřejně nevytkl, a naopak se jako správný diplomat snaží spor mezi rodinou urovnat, stejně tak se chovala sama královna Alžběta II.

Podívejte se na video, jak Karel III. měl přijít o velké jmění. Královna Alžběta II. se však o situaci postarala:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.