Velká přetvářka princezny Kate. Pomluvy od Meghan musí hodit za hlavu

Kate s Williamem mají pořádný důvod se zlobit. V upoutávce na šokující dokument o Sussexech totiž princ Harry nařkl rodinu z toho, že celou dobu kvůli jeho bratrovi lže. Ani Meghan manželovy příbuzné nijak nešetřila a jeho slovům přitakávala.

Podle královského korespondenta Roye Nikkhaha však páry budou muset svou averzi potlačit. Musí totiž dodržet některé tradice, které byly pro rodinu vždy důležité. Právě proto si budou vyměňovat vánoční dárky.

"Věřte tomu nebo ne, ale Sussexové si budou letos vyměňovat dárky s princem a princeznou z Walesu. Navzdory tomu, že je mezi páry zlá krev, William a Kate by nikdy nepřipravili malého Archieho a Lilibet o dárky pod stromečkem," řekl Nikkhah listu Sunday Times.

[chooze:article;value:479019]

"Je to tradice, kterou by si nedovolili porušit ani Harry s Meghan. I ti odešlou dárky pro prince George, prince Louise a princeznu Charlotte. Dospělí si ale žádné dárky posílat nebudou," dodal podle portálu Mirror Roya Nikkhah a naznačil, že se všichni přetvařují hlavně kvůli svým potomkům.

Princ Harry propast mezi sebou a Williamem prohloubil po nekompromisní kritice britské královské rodiny. Stál si za tím, že měli kdysi Meghan před tiskem ochránit. Na jeho přání prý Buckinghamský palác reagoval slovy, že se jedná o úděl všech královských žen a tím stejným si musely projít i Diana s Kate. "Nebylo to, jako kdyby mě předhazovali vlkům, oni je mnou krmili," trvala si však na svém Meghan.

Podívejte se na video o knize prince Harryho, která má v královské rodině vzbudit poprask:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.